Ставищенська селищна територіальна громада
Білоцерківський район, Київська область

Про внесення змін до Розпорядження секретаря Ставищенської селищної ради від 08.09.2023 № 182 «Про скликання чергової сорок четвертої сесії Ставищенської селищної ради Білоцерківського району Київської області VIII скликання»

Дата: 19.09.2023 10:49
Кількість переглядів: 366

 

Фото без опису     

   СТАВИЩЕНСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

         БІЛОЦЕРКІВСЬКОГО РАЙОНУ

       КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

 

        РОЗПОРЯДЖЕННЯ

 

 

від  19 вересня  2023 р.                                       Ставище                                                      №186

 

Про внесення змін до Розпорядження

секретаря Ставищенської селищної ради

від 08.09.2023 № 182 «Про скликання чергової

сорок четвертої сесії Ставищенської селищної ради

Білоцерківського району

Київської області VIII скликання»

 

Відповідно до Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» та Регламенту Ставищенської селищної ради VIIІ скликання внести зміни до Розпорядження секретаря Ставищенської селищної ради від 08.09.2023 № 182 «Про скликання чергової сорок четвертої сесії Ставищенської селищної ради Білоцерківського району Київської області VIII скликання», а саме:

І. Порядок денний 44чергової сесії Ставищенської селищної ради викласти в новій редакції:

 

  1. Про звернення депутатського корпусу Ставищенської селищної ради Білоцерківського району Київської області до Кабінету Міністрів України щодо компенсації різниці в тарифах підприємствам теплопостачання (доп. Гарликівський В.І., начальник Ставищенського ЖКП, співдоповідач Мацола Оксана Вікторівна, економіст Ставищенського ЖКП)

  2. Про внесення змін до Статуту Ставищенського житлово-комунального підприємства (доп. Гарликівський В.І., начальник Ставищенського ЖКП)

  3. Про внесення змін до Програми розвитку та підтримки комунального некомерційного підприємства «Ставищенська лікарня» Ставищенської селищної ради Білоцерківського району Київської області на 2021-2025 роки ( в редакції від 10.08.2023) ( доп. Даценко Т.В., директор КНП «Ставищенська лікарня»)

  4. Про внесення змін до рішення Ставищенської селищної ради від 25.08.2022 № 2586 «Про затвердження фінансового плану комунального некомерційного підприємства «Ставищенська лікарня» Ставищенської селищної ради Білоцерківського району Київської області на 2023 рік» зі змінами ( доп. Даценко Т.В., директор КНП «Ставищенська лікарня»)

  5. Про затвердження фінансового плану комунального некомерційного підприємства «Ставищенська лікарня» Ставищенської селищної ради Білоцерківського району Київської області на 2024 рік ( доп. Даценко Т.В., директор КНП «Ставищенська лікарня»)

  6. Про затвердження фінансового плану комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Ставищенської селищної ради Білоцерківського району Київської області на 2024 рік ( доп. Гапека С.Г., гол. бухгалтер КНП «ЦПМСД»)

  7. Про внесення змін до Програми з регулювання земельних, містобудівних  відносин на території Ставищенської селищної  ради на 2021 – 2025 роки ( в редакції від 11.05.2023) (доп. Малая О.Ю., начальник відділу земельних відносин)

  8. Про внесення змін до Ставищенської селищної Програми фінансового забезпечення управління майном комунальної власності територіальної громади на 2021-2025 роки (в редакції від 10.08.2023 року ) ( доп. Куліджанов В.В., начальник відділу ЖКГ КМ НС та ЦЗ)

  9. Про внесення змін до Програми розвитку житлово-комунального господарства та благоустрою Ставищенської територіальної громади на 2021-2025 роки ( в редакції від 20.07.2023) ( доп. Данилішина Л.М., заступник селищного голови)

  10. Про внесення змін до Програми підтримки територіальної оборони на території Ставищенської селищної територіальної громади та Збройних сил України на 2021-2024 роки (в редакції від 23.02.2023) ( доп. Данилішина Л.М., заступник селищного голови)

  11. Про внесення змін до рішення Ставищенської селищної ради від 11.05.2023 № 3038 «Про передачу міжбюджетних трансфертів з бюджету Ставищенської селищної територіальної громади державному бюджету на виконання програм соціально-економічного розвитку регіонів у 2023 році» (зі змінами) (доп. Бандура Л.М., начальник фінансового відділу Ставищенської селищної ради)

  12. Про внесення змін до рішення Ставищенської селищної ради від 22.12.2022 № 2698 «Про бюджет Ставищенської селищної територіальної громади на 2023 рік» із змінами  (доп. Бандура Л.М., начальник фінансового відділу Ставищенської селищної ради)

  13. Про перейменування Міжшкільної виробничої майстерні по підготовці водіїв категорій «В», «С1», «С» СТАВИЩЕНСЬКОГО НАВЧАЛЬНО-ВИХОВНОГО КОМПЛЕКСУ «ЗАКЛАД ЗАГАЛЬНОЇ СЕРЕДНЬОЇ ОСВІТИ І-ІІІ СТУПЕНІВ-ПЕДАГОГІЧНИЙ ЛІЦЕЙ» №1 СТАВИЩЕНСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ БІЛОЦЕРКІВСЬКОГО РАЙОНУ КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ на Міжшкільну виробничу майстерню з підготовки водіїв категорій «В», «С1», «С» Ставищенського ліцею №1 Ставищенської селищної ради Білоцерківського району Київської області та затвердження Положення про Міжшкільну виробничу майстерню з підготовці водіїв категорій «В», «С», «С1» Ставищенського ліцею №1 Ставищенської селищної ради Білоцерківського району Київської області в новій редакції ( доп. Погребешна І.В., начальник відділу освіти)

  14. Про затвердження  ліквідаційного балансу Антонівського закладу дошкільної освіти Ставищенської селищної ради Білоцерківського району Київської області ( доп. Погребешна І.В., начальник відділу освіти)

  15. Про затвердження  ліквідаційного балансу Василиського закладу дошкільної освіти Ставищенської селищної ради Білоцерківського району Київської області ( доп. Погребешна І.В., начальник відділу освіти)

  16. Про затвердження  ліквідаційного балансу Розумницького закладу дошкільної освіти Ставищенської селищної ради Білоцерківського району Київської області ( доп. Погребешна І.В., начальник відділу освіти)

  17. Про затвердження  ліквідаційного балансу Сніжківського закладу дошкільної освіти Ставищенської селищної ради Білоцерківського району Київської області ( доп. Погребешна І.В., начальник відділу освіти)

  18. Про затвердження  ліквідаційного балансу Юрківського закладу дошкільної освіти Ставищенської селищної ради Білоцерківського району Київської області ( доп. Погребешна І.В., начальник відділу освіти)

  19. Про затвердження  ліквідаційного балансу Брилівської початкової школи Ставищенської селищної ради Білоцерківського району Київської області ( доп. Погребешна І.В., начальник відділу освіти)

  20. Про затвердження  ліквідаційного балансу Торчицької початкової школи Ставищенської селищної ради Білоцерківського району Київської області ( доп. Погребешна І.В., начальник відділу освіти)

  21. Про передачу комунального майна Ставищенської селищної  територіальної громади в господарське відання Ставищенському житлово-комунальному підприємству (доп. Данилішина Л.М., заступник селищного голови)

  22. Про внесення змін до рішення Ставищенської селищної ради Білоцерківського району Київської області від 03 листопада 2022 року № 2644 ( доп. Куліджанов В.В., начальник відділу ЖКГ КМ НС та ЦЗ)

  23. Про дострокове припинення Договору оренди майна, що перебуває у комунальній власності територіальної громади села Іванівка Ставищенського району від 01 липня 2016 року № 3 ( доп. Куліджанов В.В., начальник відділу ЖКГ КМ НС та ЦЗ)

  24. Про включення нерухомого майна до Переліку першого типу об’єктів комунальної власності Ставищенської селищної територіальної громади, щодо якого прийнято рішення про передачу в оренду з проведенням аукціону та затвердження умов оренди комунального майна ( доп. Куліджанов В.В., начальник відділу ЖКГ КМ НС та ЦЗ)

  25. Про включення нерухомого майна до Переліку другого типу об’єктів комунальної власності Ставищенської селищної територіальної громади, щодо якого прийнято рішення про передачу в оренду без проведення аукціону та затвердження умов оренди комунального майна ( доп. Куліджанов В.В., начальник відділу ЖКГ КМ НС та ЦЗ)

  26. Про затвердження Звіту № 4460/1/23 про проведення оцінки нежитлової будівлі загальною площею 712,6 кв.м, що розташована за адресою: Київська обл., Білоцерківський р., смт. Ставище, вул. Цимбала Сергія, буд. № 51/1 ( доп. Куліджанов В.В., начальник відділу ЖКГ КМ НС та ЦЗ)

  27. Про включення нерухомого майна до Переліку першого типу об’єктів комунальної власності Ставищенської селищної територіальної громади, щодо якого прийнято рішення про передачу в оренду з проведенням аукціону та затвердження умов оренди комунального майна ( доп. Куліджанов В.В., начальник відділу ЖКГ КМ НС та ЦЗ)

  28. Про повернення комунального майна з оперативного управління ( доп. Куліджанов В.В., начальник відділу ЖКГ КМ НС та ЦЗ)

  29. Про припинення дії договору оренди землі від 13 травня 2016 року, укладеного з               гр. Даценком В.М. ( доп. Малая О.Ю., начальник відділу земельних відносин)

  30. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки комунальної власності ТОВ «Ставищенське РТП» (доп. Малая О.Ю., начальник відділу земельних відносин)

  31. Про проведення інвентаризації земельних ділянок під артезіанськими свердловинами та водонапірними баштами на території  Ставищенської селищної територіальної громади (доп. Малая О.Ю., начальник відділу земельних відносин)

  32. Про припинення дії Договору оренди земельної ділянки від 06.06.2016, укладеного між Ставищенською селищною радою та Коломійцем Василем Сергійовичем на земельну ділянку площею 5,5023 га (доп. Малая О.Ю., начальник відділу земельних відносин)

  33. Про передачу ТОВ «Інтерагроінвест» в користування на умовах оренди земельних ділянок для іншого сільськогосподарського призначення (доп. Малая О.Ю., начальник відділу земельних відносин)

  34. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в користування на умовах оренди   для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр. Миронічевій Л.Л. (доп. Малая О.Ю., начальник відділу земельних відносин)

  35. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в користування на умовах оренди для городництва гр. Кравчуку В.В. (доп. Малая О.Ю., начальник відділу земельних відносин)

  36. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель під об’єктами нерухомого майна комунальної власності (доп. Малая О.Ю., начальник відділу земельних відносин)

  37. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель під об’єктами нерухомого майна комунальної власності (доп. Малая О.Ю., начальник відділу земельних відносин)

  38. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель житлової та громадської забудови комунальної власності та передачу в  користування на умовах особистого строкового сервітуту для будівництва й обслуговування будівель торгівлі та укладання договору (доп. Малая О.Ю., начальник відділу земельних відносин)

  39. Про внесення змін до рішення Ставищенської селищної ради від 11.05.2023 року № 3065 «Про розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності із земель водного фонду, що розташована на території Ставищенської селищної територіальної громади за межами с. Сніжки, з метою продажу права оренди на земельних торгах (аукціоні (доп. Малая О.Ю., начальник відділу земельних відносин)

  40. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель житлової та громадської забудови під існуючим кладовищем і передачу земельної ділянки  в постійне користування Ставищенському житлово-комунальному підприємству (с. Журавлиха; доп. Малая О.Ю., начальник відділу земельних відносин)

  41. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель житлової та громадської забудови під існуючим кладовищем і передачу земельної ділянки в постійне користування Ставищенському житлово-комунальному підприємству (с. Полковниче; доп. Малая О.Ю., начальник відділу земельних відносин)

  42. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель житлової та громадської забудови під існуючим кладовищем і передачу земельної ділянки  в постійне користування Ставищенському житлово-комунальному підприємству (с. Розкішна; доп. Малая О.Ю., начальник відділу земельних відносин)

  43. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель житлової та громадської забудови під існуючим кладовищем і передачу земельної ділянки  в постійне користування Ставищенському житлово-комунальному підприємству (с. Розумниця; доп. Малая О.Ю., начальник відділу земельних відносин)

  44. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель житлової та громадської забудови під існуючим кладовищем і передачу земельної ділянки  в постійне користування Ставищенському житлово-комунальному підприємству (смт. Ставище; доп. Малая О.Ю., начальник відділу земельних відносин)

  45. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель житлової та громадської забудови під існуючим кладовищем і передачу земельної ділянки  в постійне користування Ставищенському житлово-комунальному підприємству (с. Ясенівка; доп. Малая О.Ю., начальник відділу земельних відносин)

  46. Про проведення земельних торгів з продажу права оренди земельних ділянок комунальної власності (доп. Малая О.Ю., начальник відділу земельних відносин)

  47. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки комунальної власності  ПП «Агрофірма «Джерело» (доп. Малая О.Ю., начальник відділу земельних відносин)

  48. Про інвентаризацію земельної ділянки комунальної власності (с. Розкішна, доп. Малая О.Ю., начальник відділу земельних відносин)

  49. Про інвентаризацію земельної ділянки комунальної власності ( с. Бесідка, доп. Малая О.Ю., начальник відділу земельних відносин)

  50. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель житлової та громадської забудови комунальної власності (доп. Малая О.Ю., начальник відділу земельних відносин)

  51. Про припинення договору оренди землі від 17.02.2012 та надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки комунальної власності  гр. Мантач М.М. (доп. Малая О.Ю., начальник відділу земельних відносин)

  52. Про заміну сторони та внесення змін до Договору оренди земельних ділянок загальною площею 0,0026 га від 26.12.2006, укладеного між Ставищенською селищною радою та ЗАТ «Київоблпреса» (доп. Малая О.Ю., начальник відділу земельних відносин)

  53. Про надання земельної ділянки в користування на умовах особистого строкового сервітуту для будівництва та обслуговування будівель торгівлі та укладання договору (доп. Малая О.Ю., начальник відділу земельних відносин)

  54. Про надання дозволу гр. Королю П.А. на розподіл земельної ділянки, кадастровий номер 3224287201:01:002:0265, для будівництва і обслуговуванняь житлового будинку, господарських будівель і споруд (доп. Малая О.Ю., начальник відділу земельних відносин)

  55. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки та передачу її у спільну сумісну власність гр. Федчук Л.П., Федчукові Д.В. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (с. Сніжки, 0,25 га; доп. Малая О.Ю., начальник відділу земельних відносин)

  56. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки та передачу її у власність гр. Малишу А.П. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (смт. Ставище, 0,1140 га; доп. Малая О.Ю., начальник відділу земельних відносин)

  57. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки та передачу її у спільну сумісну власність гр. Баланян Т.А., Зленкові Ю.А., Зленко Р.А. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд  (смт. Ставище, 0,1182 га; доп. Малая О.Ю., начальник відділу земельних відносин)

  58. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки та передачу її у власність гр. Федорову К.В. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (с. Розкішна, 0,1640 га; доп. Малая О.Ю., начальник відділу земельних відносин)

  59. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки та передачу її у власність гр. Делейчукові А.М. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (с. Ясенівка, 0,25 га; доп. Малая О.Ю., начальник відділу земельних відносин)

  60. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки та передачу її у власність гр. Лубінцеві А .С. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (с. Іванівка, 0,25 га; доп. Малая О.Ю., начальник відділу земельних відносин)                     

  61. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки та передачу її у власність гр. Черкасові В.В.  для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (смт. Ставище, 0,15 га; доп. Малая О.Ю., начальник відділу земельних відносин)

  62. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки та передачу її у власність гр. Шаміловій А.В. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (смт. Ставище, 0,15 га; доп. Малая О.Ю., начальник відділу земельних відносин)

  63. Про затвердження технічної документації щодо відведення земельної ділянки  у власність гр.гр. Куцейко В.О., Москальчук Т.О. для ведення товарного  сільськогосподарського  виробництва (с. Торчиця, 6,1725 га, спадщина; доп. Малая О.Ю., начальник відділу земельних відносин)

  64. Про затвердження технічної документації щодо відведення земельної ділянки у власність гр.Медвідь Л.В. для ведення товарного  сільськогосподарського  виробництва (за межами с. Сухий Яр, 2, 3794 га; доп. Малая О.Ю., начальник відділу земельних відносин)

  65. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки та передачу її у власність гр. Шевчук Н.В. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (с. Гостра Могила, 0,25 га; доп. Малая О.Ю., начальник відділу земельних відносин)

  66. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки та передачу її у власність гр. Марущаку Г.А. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд ( с. Брилівка, 0,25 га; доп. Малая О.Ю., начальник відділу земельних відносин)

  67. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки та передачу її у власність гр. Кравченко С.М. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (с. Любча, 0,2312 га; доп. Малая О.Ю., начальник відділу земельних відносин)

  68. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки та передачу її у власність гр. Злиденній М.А. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (с. Брилівка, 0,1046 га; доп. Малая О.Ю., начальник відділу земельних відносин)

  69. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у спільну сумісну власність громадянам Ковальчуку М.В., Ковальчук Л.В., Ковальчук Ю.М., Ковальчуку В.М., для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) (с. Василиха, 0,25 га; доп. Малая О.Ю., начальник відділу земельних відносин)                                                                                               

  70. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність гр. Пацелі О.Г. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) (с. Розкішна, 0,25 га; доп. Малая О.Ю., начальник відділу земельних відносин)

  71. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність гр. Плахотнюк Г.А. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) (с. Гейсиха, 0,25 га; доп. Малая О.Ю., начальник відділу земельних відносин)                                                   

  72. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність гр. Устенку О.В. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).

  73. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність гр. Швець М.І. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)(с. Розумниця, 0,25 га; доп. Малая О.Ю., начальник відділу земельних відносин)                                             

  74. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність гр. Олійник І.М. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) (с. Кривець, 0,25 га; доп. Малая О.Ю., начальник відділу земельних відносин)

  75. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність гр. Тарнавській І.А. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) (С. Іванівка, 0,25 га; доп. Малая О.Ю., начальник відділу земельних відносин)

  76. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність гр. Тимошенко Т.В. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) (с. Станіславчик, 0,25 га;  доп. Малая О.Ю., начальник відділу земельних відносин)                                                 

  77. Про розгляд заяви щодо виділення земельної частки (паю) в натурі (на місцевості) власнику  сертифікату на право на земельну частку (пай) гр. Василенку Юрію Вікторовичу для ведення товарного сільськогосподарського виробництва (за межами с. Журавлиха, 1,9 га; доп. Малая О.Ю., начальник відділу земельних відносин)

  78. Про розгляд заяви щодо виділення земельної частки (паю) в натурі (на місцевості) власнику  сертифікату на право на земельну частку (пай) гр. Дехтяр Наталії Юріївні для ведення товарного сільськогосподарського виробництва (за межами с. Сухий Яр, 1,25 га; доп. Малая О.Ю., начальник відділу земельних відносин)

  79. Про розгляд заяви щодо виділення земельної частки (паю) в натурі (на місцевості) власнику  сертифікату на право на земельну частку (пай) гр. Дмитренко Ніні Олексіївні для ведення товарного сільськогосподарського виробництва ( за межами с. Розкішна, 3,2 га; доп. Малая О.Ю., начальник відділу земельних відносин)

  80. Про розгляд заяви щодо виділення земельної частки (паю) в натурі (на місцевості) власнику сертифікату на право на земельну частку (пай) гр. Киченко Любові Миколаївні для ведення товарного сільськогосподарського виробництва (с. Сухий Яр, 2,5 га; доп. Малая О.Ю., начальник відділу земельних відносин)

  81. Про розгляд заяви щодо виділення земельної частки (паю) в натурі (на місцевості) власнику  сертифікату на право на земельну частку (пай) гр. Коломійцю Михайлу Петровичу для ведення товарного сільськогосподарського виробництва (с. Розумниця, 1,25 га; доп. Малая О.Ю., начальник відділу земельних відносин)

  82. Про розгляд заяви щодо виділення земельної частки (паю) в натурі (на місцевості) власнику  сертифікату на право на земельну частку (пай) гр. Корольовій Оксані Миколаївні ) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва (с. Розумниця,  2,9 га; доп. Малая О.Ю., начальник відділу земельних відносин)

  83. Про розгляд заяви щодо виділення земельної частки (паю) в натурі (на місцевості) власнику  сертифікату на право на земельну частку (пай) гр. Михайленко Юлії Вікторівні для ведення товарного сільськогосподарського виробництва ( за межами с. Сухий Яр, 1,25 га; доп. Малая О.Ю., начальник відділу земельних відносин)

  84. Про розгляд заяви щодо виділення земельної частки (паю) в натурі (на місцевості) власникам  сертифікату на право на земельну частку (пай) гр. Підгорець Тетяні Анатоліївні, Корху Сергію Анатолійовичу та Філіповій Наталії Анатоліївні для ведення товарного сільськогосподарського виробництва ( за межами с. сухий Яр, 2,5 га; доп. Малая О.Ю., начальник відділу земельних відносин)

  85. Про  розгляд заяви щодо виділення земельної частки(паю) в натуріа місцевості) власнику сертифікату на право на  земельну частку гр. Шинкаренко Н.М. для ведення товарного сільськогосподарського виробництва (за межами с. Сухий Яр, 2, 5 умовних кад. га; доп. Малая О.Ю., начальник відділу земельних відносин)

  86. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Поліщук Л.В. для ведення товарного сільськогосподарського виробництва (с. Сухий Яр, 2,3794 га; доп. Малая О.Ю., начальник відділу земельних відносин)

  87. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в   натурі (на місцевості) гр. Рябоконю Василю Петровичу, Рябоконю Віталію Петровичу для ведення товарного сільськогосподарського виробництва ( с. Сухий Яр, спадщина, 2,0568 га; доп. Малая О.Ю., начальник відділу земельних відносин)

  88. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Панасюку Миколі Анатолійовичу для ведення товарного сільськогосподарського виробництва ( с. Сухий Яр, 2,0568 га; доп. Малая О.Ю., начальник відділу земельних відносин)

  89. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Яровенко Людмилі Леонідівні для ведення товарного сільськогосподарського виробництва ( с. Сухий Яр, 2,43 га; доп. Малая О.Ю., начальник відділу земельних відносин)

  90. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Яценко Олені Петрівні для ведення товарного сільськогосподарського виробництва ( с. Сухий Яр, 0,9106 га; доп. Малая О.Ю., начальник відділу земельних відносин)

  91. Про припинення права постійного користування земельною ділянкою та надання її у власність гр. Мельніковій Н.П. (с. Брилівка, 0,9979; доп. Малая О.Ю., начальник відділу земельних відносин)

  92. Про внесення змін до рішення Іванівської сільської ради від 21.10.2020 р. № 1187/1 (доп. Малая О.Ю., начальник відділу земельних відносин)

  93. Про внесення змін до рішення Іванівської сільської ради від 21.10.2020 р. № 1187/2 (доп. Малая О.Ю., начальник відділу земельних відносин)

  94. Про відмову в затвердженні технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки та передачу її у власність гр. Вакуленко О.Я. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (с. Сухий Яр, 0,25 га; доп. Малая О.Ю., начальник відділу земельних відносин)

  95. Різне

 

ІІ.Відділу інформаційної роботи та зв’язків з громадськістю забезпечити висвітлення даного розпорядження на офіційному вебсайті Ставищенської селищної ради. 

 

          

          Секретар ради                                                                                           Раїса БОРЩ

 

ПРОЕКТИ РІШЕНЬ - переглянути


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь