A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ставищенська селищна територіальна громада
Білоцерківський район, Київська область

Про внесення змін до Розпорядження секретаря Ставищенської селищної ради від 06.10.2023 № 202 «Про скликання чергової сорок пʼятої сесії Ставищенської селищної ради Білоцерківського району Київської області VIII скликання»

Дата: 17.10.2023 10:55
Кількість переглядів: 336

 

Фото без опису      

  СТАВИЩЕНСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

         БІЛОЦЕРКІВСЬКОГО РАЙОНУ

       КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

 

        РОЗПОРЯДЖЕННЯ

 

 

від  17 жовтня  2023 р.                                       Ставище                                                      № 208

 

Про внесення змін до Розпорядження

секретаря Ставищенської селищної ради

від 06.10.2023 202 «Про скликання чергової

сорок пʼятої сесії Ставищенської селищної ради

Білоцерківського району

Київської області VIII скликання»

 

Відповідно до Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» та Регламенту Ставищенської селищної ради VIIІ скликання внести зміни до Розпорядження секретаря Ставищенської селищної ради від 06.10.2023 № 202 «Про скликання чергової сорок пʼятої сесії Ставищенської селищної ради Білоцерківського району Київської області VIII скликання», а саме:

І. Порядок денний 45чергової сесії Ставищенської селищної ради викласти в новій редакції:

 

  1. Про звернення фракції політичної партії «Європейська Солідарність» у Ставищенській селищній раді Білоцерківського району Київської області до Президента України, Кабінету Міністрів України, Верховної Ради України щодо вилучення  з бюджетів місцевих громад надходжень від податку на доходи фізичних осіб (ПДФО), що повʼязаний з виплатами українським військовим ( доп. Котик О.В., керівник фракції ЄС)

  2. Про виконання обовʼязків  секретаря виконавчого комітету Ставищенської селищної ради (доп. Джужик Л.П., селищний голова)

  3. Про звіт начальника відділу соціального захисту та соціального забезпечення населення Ставищенської селищної ради Білоцерківського району Київської області про роботу відділу за 2022 рік ( доп. Даценко О.І., начальник відділу соціального захисту та соціального забезпечення населення)

  4. Про внесення змін до Програми організації, забезпечення військово-облікової роботи, підготовки, проведення призову громадян на військову службу та проведення відбору громадян на військову службу за контрактом  на території Ставищенської селищної територіальної громадина 2021-2025 роки (в редакції від 11.05.2023) (доп. Данилішина Л.М., заступник селищного голови)

  5. Про внесення змін до Програми Ставищенської селищної ради  щодо відзначення державних свят,  пам’ятних дат та інші представницькі  цілі на 2021-2025 роки (в редакції від  28.07.2022) (доп. Данилішина Л.М., заступник селищного голови)

  6. Про внесення змін до Ставищенської селищної програми захисту населення і територій від надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру, забезпечення пожежної безпеки на 2021-2025 роки (в редакції від 11.05.2023 ) ( доп. Куліджанов В.В., начальник відділу ЖКГ КМ НС та ЦЗ)

  7. Про внесення змін до Програми охорони навколишнього природного середовища Ставищенської територіальної громади на 2021-2025 роки ( в редакції від 11.05.2023) (доп. Куліджанов В.В., начальник відділу ЖКГ КМ НС та ЦЗ)

  8. Про внесення змін до Програми будівництва, реконструкції, ремонту та утримання доріг вуличної мережі комунальної власності  Ставищенської територіальної громади на 2021-2025 роки ( в редакції від 10.08.2023) (доп. Куліджанов В.В., начальник відділу ЖКГ КМ НС та ЦЗ)

  9. Про внесення змін до Програми розвитку та підтримки комунального некомерційного підприємства «Ставищенська лікарня» Ставищенської селищної ради Білоцерківського району Київської області на 2021-2025 роки ( в редакції від 21.09.2023) ( доп. Даценко Т.І., директор КНП «Ставищенська лікарня»)

  10. Про внесення змін до рішення Ставищенської селищної ради від 25.08.2022 № 2586 «Про затвердження фінансового плану комунального некомерційного підприємства «Ставищенська лікарня» Ставищенської селищної ради Білоцерківського району Київської області на 2023 рік» зі змінами ( доп. Даценко Т.І., директор КНП «Ставищенська лікарня»)

  11. Про затвердження звіту про виконання бюджету Ставищенської селищної територіальної громади  за девʼять місяців 2023 року   (доп. Рибальчук Л.В., головний спеціаліст фінансового відділу Ставищенської селищної ради)       

  12. Про внесення змін до рішення Ставищенської селищної ради від 22.12.2022 № 2698 «Про бюджет Ставищенської селищної територіальної громади на 2023 рік» із змінами  (доп. Рибальчук Л.В., головний спеціаліст фінансового відділу Ставищенської селищної ради)

  13. Про затвердження  Положення про конкурс на посаду керівника інклюзивно-ресурсного центру, засновником якого є Ставищенська селищна рада Білоцерківського району Київської області ( доп. Погребешна І.В., начальник відділу освіти)

  14. Про ініціювання передачі об’єктів права державної власності в комунальну власність Ставищенської селищної територіальної громади ( доп. Василенко-Мейта Ю.В., начальник юридичного відділу)

  15. Про затвердження техніко-економічного обґрунтування забезпечення ефективного використання об’єктів права державної власності, що пропонуються до передачі у комунальну власність Ставищенської селищної територіальної громади ( доп. Василенко-Мейта Ю.В., начальник юридичного відділу)

  16. Про включення нерухомого майна до Переліку першого типу об’єктів комунальної власності Ставищенської селищної територіальної громади, щодо якого прийнято рішення про передачу в оренду з проведенням аукціону (амбулаторія с. Іванівка; доп. Куліджанов В.В., начальник відділу ЖКГ КМ НС та ЦЗ)

  17. Про включення нерухомого майна до Переліку першого типу об’єктів комунальної власності Ставищенської селищної територіальної громади, щодо якого прийнято рішення про передачу в оренду з проведенням аукціону та погодження доцільності передачі в оренду ( аптека №26; доп. Куліджанов В.В., начальник відділу ЖКГ КМ НС та ЦЗ)

  18. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр. Боталєнко Я.В. в користування на умовах особистого строкового сервітуту (смт. Ставище, вул. Цимбала Сергія ( біля будівлі № 30), площа – 0,001 га; доп. Малая О.Ю., начальник відділу земельних відносин)

  19. Про заміну сторони та внесення змін до Договору оренди земельної ділянки площею 0,0156 га від 22.03.2017, укладеного між Ставищенською селищною радою та                         ФОП Гриненко Павло Юрійович (доп. Малая О.Ю., начальник відділу земельних відносин)

  20. Про припинення Договору оренди земельної ділянки площею 0,0102 га від 30.01.2014 року, укладеного між Ставищенською селищною радою та ФОП Гулий Віктор Петрович (смт. Ставище,  вул. Цимбала Сергія, 28-б, площа - 0,0102 га; доп. Малая О.Ю., начальник відділу земельних відносин)

  21. Про передачу земельної ділянки комунальної власності гр. Поліщуку П.М. в користування на умовах особистого строкового сервітуту для будівництва та обслуговування будівель торгівлі та укладання договору (смт. Ставище,  вул. Цимбала Сергія, 28-б, площа - 0,0102 га; доп. Малая О.Ю., начальник відділу земельних відносин)

  22. Про внесення змін до Договору оренди земельної від 21.04.2011р., укладеного між Ставищенською районною державною адміністрацією та СФГ «ЗОЛОТА НИВА» на земельну ділянку загальною площею 20,7825 га (доп. Малая О.Ю., начальник відділу земельних відносин)

  23. Про передачу земельної ділянки комунальної власності гр. Кандур С.М. в користування на умовах оренди для будівництва та обслуговування інших будівель громадської забудови (с. Бесідка,  вулиця Шевченка, 46 а, площа -  0,0891 га; доп. Малая О.Ю., начальник відділу земельних відносин)

  24. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки для ведення товарного сільськогосподарського виробництва по вул. Шкільній, 5а в с. Антонівка Білоцерківського району Київської області  та передачу її в користування на умовах оренди ТОВ «Агродар-Інвест»                        (с. Антонівка, площа – 0,9587 га; доп. Малая О.Ю., начальник відділу земельних відносин)

  25. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр. Федорець Т.М. в користування на умовах особистого строкового сервітуту (смт. Ставище, вул. Незалежності, біля будинку № 3, ТСТП№34, орієнтовна площа – 0,0100 га; доп. Малая О.Ю., начальник відділу земельних відносин)

  26. Про  інвентаризацію земельної ділянки комунальної власності (артсверловина по вулиці Паланського в смт. Ставище; доп. Малая О.Ю., начальник відділу земельних відносин)

  27. Про  інвентаризацію земельної ділянки комунальної власності (артсвердловина по вулиці Нагаївського Георгія в смт. Ставище; доп. Малая О.Ю., начальник відділу земельних відносин) 

  28. Про  інвентаризацію земельної ділянки комунальної власності (артсверловина по вулиці Тракторній в смт. Ставище; доп. Малая О.Ю., начальник відділу земельних відносин)

  29. Про  інвентаризацію земельної ділянки комунальної власності (с. Розкішна, площа – 7,1690 га, цільове призначення - для ведення товарного сільськогосподарського виробництва; доп. Малая О.Ю., начальник відділу земельних відносин)

  30. Про  інвентаризацію земельної ділянки комунальної власності ( с. Стрижавка, вулиця Шкільна, 2, площа – 0,1771 га, цільове призначення - для будівництва та обслуговування будівель закладів охорони здоров'я; доп. Малая О.Ю., начальник відділу земельних відносин)

  31. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування будівель громадських та релігійних організацій та передачу земельної ділянки в постійне користування РО «РГ Парафія Успіння Пресвятої Богородиці Київської Єпархії УПЦ (ПЦУ) (с. Розкішна по вул. Галянта Віталія, 3, площа - 0,2553 га; доп. Малая О.Ю., начальник відділу земельних відносин)

  32. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж  земельної ділянки комунальної власності в натурі (на місцевості)  гр. Мейті М.М.  для ведення особистого селянського господарства                             (с. Брилівка, 1,0007 га, підстава – державний акт; доп. Малая О.Ю., начальник відділу земельних відносин)

  33. Про припинення права постійного користування земельною ділянкою, визнання державного акту таким, що втратив чинність, та надання земельної ділянки у власність гр. Рачку Володимиру Павловичу (с. Гостра Могила, 1,0000га, підстава - свідоцтво про право на спадщину за законом; доп. Малая О.Ю., начальник відділу земельних відносин) 

  34. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Загоруйку І.П. для ведення товарного сільськогосподарського виробництва (с. Журавлиха, площа – 1,8801 га; доп. Малая О.Ю., начальник відділу земельних відносин )

  35. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Паламаруку В.П. для ведення товарного сільськогосподарського виробництва (с. Сухий Яр, площа – 2,7265 га; доп. Малая О.Ю., начальник відділу земельних відносин )

  36. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Помогалову В.І. для ведення товарного сільськогосподарського виробництва (с.Торчиця, площа – 4,6219 га; доп. малая О.Ю., начальник відділу земельних відносин)

  37. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в   натурі (на місцевості) гр. Олексієнку О.М.  для ведення товарного сільськогосподарського виробництва (с. Сухий Яр, площа – 2,2000 га; доп. Малая О.Ю., начальник відділу земельних відносин)

  38. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в   натурі (на місцевості) гр. Оришкевичу С.П.  для ведення товарного сільськогосподарського виробництва (с. Сухий Яр, площа – 0,9106 га; доп. Малая О.Ю., начальник відділу земельних відносин)

  39. Про розгляд заяви щодо виділення земельної частки (паю) в натурі (на місцевості) власникам  сертифікату на право на земельну частку (пай) гр. Бардар Т.П, Чорній Ю.П, Бардар Л.П. (с. Сухий Яр, орієнтовна площа - 2,5 умовних кадастрових га, доп. Малая О.Ю., начальник відділу земельних відносин)

  40. Про розгляд заяви щодо виділення земельної частки (паю) в натурі (на місцевості) власників  сертифікату на право на земельну частку (пай) гр. Курко Л.О. та                     Фурсенко І.О. (с. Бесідка, орієнтовна площа – 1,9 умовних кадастрових га, доп. Малая О.Ю., начальник відділу земельних відносин)

  41. Про розгляд заяви щодо виділення земельної частки (паю) в натурі (на місцевості) власників  сертифікату на право на земельну частку (пай) гр. Курко Л.О. та                    Фурсенко І.О. (с. Бесідка, орієнтовна площа – 1,9 умовних кадастрових га, доп. Малая О.Ю., начальник відділу земельних відносин)

  42. Про розгляд заяви щодо виділення земельної частки (паю) в натурі (на місцевості) власнику  сертифікату на право на земельну частку (пай) гр. Михалюку О.О. (с. Бесідка, орієнтовна площа – 3,6 умовних кадастрових га, доп. Малая О.Ю., начальник відділу земельних відносин)

  43. Про розгляд заяви щодо виділення земельної частки (паю) в натурі (на місцевості) власниці  сертифікату на право на земельну частку (пай) гр. Харченко А.О. (с. Винарівка, орієнтовна площа – 3,3 умовних кадастрових га, доп. Малая О.Ю., начальник відділу земельних відносин)

  44. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд гр. Погребешному В.Ф.( с. Розкішна, вул. Галянта Віталія, 44, орієнтовна площа – 0,1800 га; доп. Малая О.Ю., начальник відділу земельних відносин)   

  45. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність гр. Барчан Г.В. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)(с. Розкішна, 0,2125 га; доп. Малая О.Ю., начальник відділу земельних відносин)

  46. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність гр. Дубині Т.Ф. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) (с. Гостра Могала, 0,2500 га; доп. Малая О.Ю., начальник відділу земельних відносин)

  47. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення)

  48. меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність гр. Дубині-Пилипчук А.М.  для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) (с. Гейсиха, 0,2606 га; доп. Малая О.Ю., начальник відділу земельних відносин)

  49. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність                гр. Климовій Т.Л. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) (с. Розкішна, 0,2300 га; доп. Малая О.Ю., начальник відділу земельних відносин)

  50. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність              гр. Мельнику С.М.  для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)(с. Гостра Могила, 0,1640 га; доп. Малая О.Ю., начальник відділу земельних відносин)

  51. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність               гр. Скибі В.І. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) ( смт. Ставище, 0,0843 га; доп. Малая О.Ю., начальник відділу земельних відносин) 

  52. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність             гр. Шостак Р.П. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) (с. Розкішна, 0,1500 га; доп. Малая О.Ю., начальник відділу земельних відносин)

  53. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність              гр. Бакуну О.В. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) (с. Розкішна, 0,2500га; доп. Малая О.Ю., начальник відділу земельних відносин)                                                                                                                                                 

  54. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність             гр. Дяченко Г.М. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)(с. Винарівка, 0,2500 га; доп. Малая О.Ю., начальник відділу земельних відносин) 

  55. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність            гр. Мельничук Ю.О. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) (с. Стрижавка, 0,2500 га; доп. Малая О.Ю., начальник відділу земельних відносин) 

  56. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність               гр. Поліщуку Д.А. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) (смт. Ставище, 0,1500 га; доп. Малая О.Ю., начальник відділу земельних відносин)

  57. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність              гр. Сергуті О.І. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) (с. Бесідка, 0,2500 га; доп. Малая О.Ю., начальник відділу земельних відносин)                                                   

  58. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність            гр. Шостці В.П. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) (с. Станіславчик, 0,2500 га; доп. Малая О.Ю., начальник відділу земельних відносин)                                                   

  59. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність            гр. Коломійцю С.П. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) (смт. Ставище, 0,1021 га; доп. Малая О.Ю., начальник відділу земельних відносин)

  60. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність гр. Черняхівському М.Г.  для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) (с. Розумниця, 0,2500 га; доп. Малая О.Ю., начальник відділу земельних відносин)      

  61. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності, цільове призначення якої змінюється (гр. Попа М.Г., село Стрижавка; доп. Малая О.Ю., начальник відділу земельних відносин)

  62. Про внесення змін до рішення Іванівської сільської ради від 07.04.2010 р. № 569 (доп. Малая О.Ю., начальник відділу земельних відносин)

  63. Різне

 

ІІ.Відділу інформаційної роботи та зв’язків з громадськістю забезпечити висвітлення даного розпорядження на офіційному вебсайті Ставищенської селищної ради. 

 

          

                 Селищний голова                                                                          Леонід ДЖУЖИК

 

ПРОЕКТИ РІШЕНЬ - переглянути


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь