A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ставищенська селищна територіальна громада
Білоцерківський район, Київська область

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі

Дата: 24.10.2023 18:51
Кількість переглядів: 57

Фото без опису 

 

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі

 

Підстава для публікації обґрунтування: постанова Кабінету Міністрів України від 11.06.2016 р. №710 «Про ефективне використання бюджетних коштів» зі змінами.

Мета проведення закупівлі: З метою удосконалення форм і методів профілактики правопорушень, підвищення ефективності оперативно-розшукових заходів та застосування нових форм і методів профілактики правопорушень, своєчасного виявлення та реагування на правопорушення, встановлення осіб, які їх вчинили, підвищення рівня дорожньої дисципліни, а також для забезпечення інформаційно-аналітичного супроводження діяльності Ставищенської селищної територіальної громади Білоцерківського району Київської області щодо координації діяльності служб у сфері забезпечення життєдіяльності селищної громади, забезпечення оперативних потреб органів Національної поліції щодо підвищення рівня безпеки у мирний час та особливий період, в умовах надзвичайного стану та при виникненні кризових ситуацій, створюється комплексна система відеоспостереження Ставищенської селищної територіальної громади Білоцерківського району Київської області (далі – Система), як програмно-апаратний комплекс зі збору, накопичення і аналітичної обробки відеоінформації, необхідної для підготовки та прийняття рішень у сфері забезпечення безпечної життєдіяльності селищної територіальної громади.

Система повинна бути інтегрована до загальнообласної  комплексної системи відеоспостереження Київської області, що має централізовану трирівневу архітектуру: комплексні  системи відеоспостереження, сloud-платформу збору, обробки та накопичення відеоданих та моніторинговий центр Головного управління Національної поліції в Київській області.

Для послідовного розвитку комплексної системи відеоспостереження Київської області, необхідно забезпечити технічну та програмну сумісність обладнання комплексної системи відеоспостереження Ставищенської селищної територіальної громади Білоцерківського району Київської області з обладнанням сloud-платформи збору та накопичення відеоданих, склад якої визначено у розділі 2 цих Технічних вимог, можливість централізованого керування мережевим обладнанням та відеокамерами, забезпечити оперативний доступ різних підрозділів правоохоронних органів до інформації, що обробляється комплексними системами відеоспостереження, мінімізувати витрати на технічне обслуговування, забезпечити підмінний фонд тощо. Зазначене досягається шляхом уніфікації обладнання, що використовується у конкретній комплексній системі відеоспостереження, і вимагає чіткого визначення конкретного типу обладнання, характеристики якого зазначені у підпунктах 4.1-4.18розділу 4 цих вимог, відповідно до ч.4 ст.23 Закону України «Про публічні закупівлі».

Система, як частина загальнообласної системи відеоспостереження, повинна вирішувати наступний комплекс важливих для безпечного функціонування Київської області завдань:

- створення належних умов для ефективної роботи органів виконавчої влади та правоохоронних органів при виникненні кризових ситуацій;

- підвищення загального рівня безпеки населення області, вдосконалення діяльності правоохоронних органів, покращення їх матеріально-технічного забезпечення, сприяння в впровадженні новітніх методів їх роботи;

- моніторинг і управління окремими процесами;

- забезпечення експертної оцінки прийнятих рішень і їх оптимізації;

- управління ситуацією, що виникає на території області;

- забезпечення своєчасного інформування про загрози безпеці на об’єктах відеоспостереження;

- автоматизація процесів моніторингу подій, що впливають на стан громадської та техногенної безпеки.

Засоби відеоспостереження встановлюються на в’їздах-виїздах до Ставищенської селищної територіальної громади Білоцерківського району Київської області. Точні місця встановлення визначаються на етапі проектування.

Процедура закупівлі: відкриті торги з особливостями.

 На виконання вимог Закону України «Про публічні закупівлі» (далі — Закон) та «Особливостей здійснення публічних закупівель товарів, робіт і послуг для замовників, передбачених Законом України «Про публічні закупівлі», на період дії правового режиму воєнного стану в Україні та протягом 90 днів з дня його припинення або скасування», затверджених постановою Кабміну від 12.10.2022 № 1178 (в редакції постанови Кабінету Міністрів України від 12.05.2023 р. №471), далі — Особливості, очікувана вартість предмету закупівлі визначена шляхом проведення моніторингу цін на підставі комерційних пропозицій, отриманих від суб’єктів господарювання.

Обґрунтування розміру бюджетного призначення: розмір бюджетного призначення визначено відповідно до розрахунку кошторису  на 2023 рік в сумі 1800000,00грн. згідно Програми розвитку житлово-комунального господарства та благоустрою Ставищенської територіальної громади  на 2021-2025 р.р.

Ідентифікатор плану закупівлі: UA-P-2023-10-17-003602-c

Строк поставки: до 20.12.2023 р.

Місце поставки товарів, виконання робіт, надання послуг: 09401, Київська область, смт. Ставище, вул. Цимбала Сергія, 35/1.

 

Предмет закупівлі: Системи відеоспостереження «Безпечна громада»  з монтажем та пусконалагодженням обладнання на місцях його безпосередньої експлуатації (ДК 021:2015 32320000-2 Телевізійне й аудіовізуальне обладнання)

СКЛАД СИСТЕМИ

№ п/п

Найменування Товару

од.вим.

к-сть

1

Комплект відеоспостереження з функцією розпізнавання номерних знаків: Відеокамера записувальна Hikvision iDS-2CD7A46G0/P-IZHS-1 шт. Карта пам'яті micro-SD HS-TF-P1/32G-1 шт. Кронштейн для камер EAAA USUS 160*160-1 шт. Програмна продукція Модуль HikCentral-V-Lane-1 Ch-2 шт. Програмна продукція Модуль HikCentral-M-Video-1 Ch-1шт.

компл.

14

2

Комплект відеоспостереження з оглядовими камерами: Відеокамера Hikvision DS-2СD3056G2-IS(C)-1 шт. Комутаційний бокс DS-1280ZJ-S-1 шт. Карта пам'яті micro-SD HS-TF-P1/32G-1 шт. Кронштейн для камер EAAA USUS 160*160-1 шт. Програмна продукція Модуль HikCentral-M-Video-1 Ch-1 шт.

компл.

16

3

Бокс відеоспостереження у складі: Шафа удароміцна з АБС-пластика 400х300х170 МП, IP65-1 шт. Кронштейн для камер EAAA USUS 310*160-1шт. Маршрутизатор RUT200000000+RMS (на рік) +кріплення на дін.рейку-1 шт.Мережевий комутатор TSW100+кріплення на дін.рейку. Авт.вим. ВА47-29 2Р 6А 4,5кА х-ка С ІЕК-1 шт. Обмежувач перенапруг ОПС1-С 1Р In=20kF Un=400B Im=40kA-1 шт. Розетка PAp10-3-ОП із заземл. контактом на DIN-рейку IEK-3 шт. Патчкорд Patchcord FTP-CAT5e-4P-PVC-G-1-2 шт. Монтажний комплект-1 шт.

компл.

12

4

Комплект обладнання для монтажу та пусконалагодження системи відеоспостереження: Кабель КППт-ВП (100) 4*2*0,51 (UTP-cat.5E)-1220м. Провід СИП-4 2х16-500м. Кронштейн виносний 2м - 1шт.

компл.

1

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь