A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ставищенська селищна територіальна громада
Білоцерківський район, Київська область

Про внесення змін до Розпорядження Ставищенського селищного голови  від 08.01.2024 № 4 «Про скликання чергової сорок девʼятої сесії Ставищенської селищної ради Білоцерківського району Київської області VIII скликання»

Дата: 16.01.2024 14:48
Кількість переглядів: 175

 

Фото без опису    

    СТАВИЩЕНСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

         БІЛОЦЕРКІВСЬКОГО РАЙОНУ

       КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

 

        РОЗПОРЯДЖЕННЯ

 

 

від  16 січня 2024 р.                                       Ставище                                                      № 11

 

Про внесення змін до Розпорядження

Ставищенського селищного голови 

від 08.01.2024 4 «Про скликання чергової

сорок девʼятої сесії Ставищенської селищної ради

Білоцерківського району

Київської області VIII скликання»

 

Відповідно до Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» та Регламенту Ставищенської селищної ради VIIІ скликання внести зміни до Розпорядження Ставищенського селищного голови від 08.01.2024 4 «Про скликання чергової сорок девʼятої сесії Ставищенської селищної ради Білоцерківського району Київської області VIII скликання», а саме:

І. Порядок денний 49чергової сесії Ставищенської селищної ради викласти в новій редакції:

 

  1. Про внесення змін до Програми поводження з твердими побутовими відходами на території Ставищенської селищної ради Білоцерківського району Київської області на 2021-2025 роки (в редакції від 25.08.2022) (доп. Куліджанов В.В., начальник відділу ЖКГ КМ НС та ЦЗ)

  2. Про внесення змін до Програми розвитку та підтримки комунального некомерційного підприємства «Ставищенська лікарня» Ставищенської селищної ради на 2021-2027 роки (в редакції від 21.12.2023) (доп. Даценко Т.В., директор КНП «Ставищенська лікарня»)

  3. Про внесення змін до Статуту Ставищенського житлово-комунального підприємства (доп. Гарликівський В.І., начальник Ставищенського ЖКП)

  4. Про затвердження Стратегії реформування системи шкільного харчування на період до 2027 року в закладах освіти Ставищенської селищної ради ( доп. Погребешна І.В., начальник відділу освіти)

  5. Про щорічне встановлення вартості безоплатного гарячого харчування дітей в закладах загальної середньої освіти Ставищенської селищної ради ( доп. Погребешна І.В., начальник відділу освіти)

  6. Про затвердження протоколу громадських  слухань щодо перейменування обʼєктів права власності ( вулиць, провулків) на території селища та сіл Ставищенської селищної  територіальної громади ( доп. Василенко-Мейта Ю.В., начальник юридичного відділу)

  7. Про перейменування вулиць, провулків в населених пунктах Ставищенської селищної територіальної громади ( доп. Василенко-Мейта Ю.В., начальник юридичного відділу)

  8. Про затвердження Переліку обʼєктів комунальної власності, щодо яких прийнято рішення про приватизацію у 2024 році ( доп. Василенко-Мейта Ю.В., начальник юридичного відділу)

  9. Про внесення змін до Акту приймання-передачі об’єктів (нерухомого майна) спільної власності територіальних громад сіл, селищна Ставищенського району, що передається безоплатно з 01.01.2021 року в комунальну власність Ставищенської селищної територіальної громади від 04.01.2021, затвердженого рішенням Ставищенської селищної ради від 15.01.2021 № 96 ( доп. Василенко-Мейта Ю.В., начальник юридичного відділу)

  10. Про затвердження переліку об’єктів благоустрою та видів суспільно-корисних робіт на території населених пунктів Ставищенської селищної територіальної громади, для відбуття особами, засудженими до покарання у виді громадських робіт та правопорушниками, на яких судом накладено адміністративне стягнення у вигляді громадських робіт та суспільно корисних-робіт на 2024 рік ( доп. Василенко-Мейта Ю.В., начальник юридичного відділу)

  11. Про внесення змін до Положення про фінансовий відділ Ставищенської селищної ради Білоцерківського району Київської області» (в редакції від 27.01.2022) ( доп. Бандура Л.М., начальник фінансового відділу)

  12. Про визнання таким, що втратило чинність, рішення Василиської сільської ради від 04.04.2012 року № 167 ( с. Василиха, Пінчук Ірина Володимирівна, площа – 2,0000 га; доп. Малая О.Ю., начальник відділу земельних відносин)             

  13. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення лісового господарства та пов’язаних з ними послуг Державному спеціалізованому  господарському підприємству «Ліси України» з передачею в постійне користування ело Винарівка, площа – 12,6921 га; доп. Малая О.Ю., начальник відділу земельних відносин)

  14. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення лісового господарства та пов’язаних з ними Державному спеціалізованому  господарському підприємству «Ліси України» з передачею в постійне користування (село Сніжки, площа – 7,0230 га; доп. Малая О.Ю., начальник відділу земельних відносин)

  15. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу в користування на умовах особистого строкового сервітуту для будівництва та обслуговування будівель торгівлі та укладання договору (Київоблпреса, 0,2371 га, смт. Ставище, вул. Цимбала Сергія, 13а; доп. Малая О.Ю., начальник відділу земельних відносин)

  16. Про зміну цільового призначення земельної ділянки комунальної  власності (село Гейсиха, площа – 4,8379 га; доп. Малая О.Ю., начальник відділу земельних відносин)

  17. Про інвентаризацію земельної ділянки комунальної власності (за межами с. Гейсиха, площа – 1,8962 га; доп. Малая О.Ю., начальник відділу земельних відносин)

  18. Про поділ земельних ділянок комунальної власності (с. Сніжки, смт. Ставище; доп. Малая О.Ю., начальник відділу земельних відносин)

  19. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності, цільове призначення якої змінюється (с. Стрижавка; доп. Малая О.Ю., начальник відділу земельних відносин)

  20. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки комунальної власності ПП «Розкішна» ( с. Розкішна, орендує ПП «Розкішна», площа – 4,1996 га; доп. Малая О.Ю., начальник відділу земельних відносин)

  21. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки комунальної власності  СФГ «Перлина»                          (смт. Ставище, вул Цимбала Сергія; для будівництва та обслуговування будівель торгівлі; доп. Малая О.Ю., начальник відділу земельних відносин)

  22. Про надання дозволу ТОВ «Журавлиське» на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок (невитребуваних паїв) в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва ( доп. Малая О.Ю., начальник відділу земельних відносин)

  23. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель для будівництва та обслуговування будівель закладів охорони здоров’я та соціальної допомоги комунальної власності (с. Попружна, ФАП; доп. Малая О.Ю., начальник відділу земельних відносин)

  24. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення(відновлення) меж  земельної ділянки комунальної власності в натурі (на місцевості)  гр. Гойді Н.М. для ведення особистого селянського господарства (за межами села Гостра Могила, площа – 1,0000 га; доп. Малая О.Ю., начальник відділу земельних відносин)

  25. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в користування на умовах особистого строкового сервітуту для будівництва та обслуговування будівель торгівлі та укладання договору з Федорець Т.М. (смт. Ставище, вул. Незалежності, 3,  площа – 0,0063 га; доп. Малая О.Ю., начальник відділу земельних відносин)

  26. Про передачу земельної ділянки комунальної власності гр. Капелістому Р.В. в користування на умовах оренди для городництва ( доп. Малая О.Ю., начальник відділу земельних відносин)

  27. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в користування на умовах оренди для городництва гр. Олійник К.М. (за межами с.Брилівка, 0,1955 га; доп. Малая О.Ю., начальник відділу земельних відносин)

  28. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в користування на умовах оренди для іншого сільськогосподарського призначення по вул. Центральній, 108-к в с. Красилівка  Білоцерківського району Київської області                           гр. Стороженко А.М. (площа - 0,0763 га під 12%; доп. Малая О.Ю., начальник відділу земельних відносин)

  29. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель для будівництва та обслуговування будівель органів державної влади та органів місцевого самоврядування комунальної власності ( с. Василиха, адмінбудівля, 0,1455 га; доп. Малая О.Ю., начальник відділу земельних відносин)

  30. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель для будівництва та обслуговування будівель органів державної влади та органів місцевого самоврядування комунальної власності (с. Розумниця, адмінбудівля, 0,0877га; доп. Малая О.Ю., начальник відділу земельних відносин)

  31. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель для будівництва та обслуговування будівель органів державної влади та органів місцевого самоврядування комунальної власності (с. Станіславчик, адмінбудівля, 0,3872 га; доп. Малая О.Ю., начальник відділу земельних відносин)

  32. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель для будівництва та обслуговування будівель закладів освіти комунальної власності (село Гостра Могила, ЗДО, 0,2282 га; доп. Малая О.Ю., начальник відділу земельних відносин)

  33. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель для будівництва та обслуговування будівель закладів освіти комунальної власності (село Красилівка, ЗДО, 0,4228 га; доп. Малая О.Ю., начальник відділу земельних відносин)

  34. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель для будівництва та обслуговування будівель закладів освіти комунальної власності (село Ясенівка, ЗДО, 0,2832 га; доп. Малая О.Ю., начальник відділу земельних відносин)

  35. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки комунальної власності (с. Винарівка,  вул. Польова, 41, площа – 2,0000 га; доп. Малая О.Ю., начальник відділу земельних відносин)

  36. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування будівель громадських та релігійних організацій та передачу земельної ділянки в постійне користування релігійній організації «Релігійна громада Свято-Покровська Парафія Київської єпархії Української православної церкви (православної церкви України) с. Красилівка Білоцерківського району Київської області» (площа - 0,20343 га; доп. Малая О.Ю., начальник відділу земельних відносин)  

  37. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки та передачу її у власність гр. Бабенко В.М. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (с. Торчиця,              0,25 га; доп. Малая О.Ю., начальник відділу земельних відносин)

  38. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки та передачу її у власність гр. Нагорнюк С.П. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (с. Гейсиха,               0,25 га; доп. Малая О.Ю., начальник відділу земельних відносин)

  39. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки та передачу її у власність гр. Лобунцеві О.П. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (с. Гейсиха,               025 га; доп. Малая О.Ю., начальник відділу земельних відносин)

  40. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки та передачу її у власність гр. Оверчукові Ю.В. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (с. Бесідка,         025 га; доп. Малая О.Ю., начальник відділу земельних відносин)

  41. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки та передачу її у власність гр. Кошовій Г.Г. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд ( с. Розкішна, 0,25 га; доп. Малая О.Ю., начальник відділу земельних відносин)

  42. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки та передачу її у власність гр. Кондренко Н.І. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд ( с. Розкішна, 0,25 га; доп. Малая О.Ю., начальник відділу земельних відносин)

  43. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки та передачу її у власність гр. Забудькові В.Г. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд ( с. Красилівка, 0,25 га; доп. Малая О.Ю., начальник відділу земельних відносин)

  44. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки та передачу її у власність гр. Мартичу В.С. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (с. Журавлиха, 025 га; доп. Малая О.Ю., начальник відділу земельних відносин)

  45. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність гр. Заліпській Н.Г. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) (с. Розкішна, 0,25 га4 доп. Малая О.Ю., начальник відділу земельних відносин)                                                   

  46. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність гр. Касян В.П. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) ( с. Розкішна, 0,25 га; доп. Малая О.Ю., начальник відділу земельних відносин)                                                   

  47. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність гр. Кобзарю В.П. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка (смт Ставище, 0,1244 га; доп. Малая О.Ю., начальник відділу земельних відносин)                                                  

  48. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність гр. Лобецькому О.М. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) ( с. Сніжки, 0,1630 га; доп. Малая О.Ю., начальник відділу земельних відносин)     

  49. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та    передачу у власність гр. Перегону В.М. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) (с. Винарівка, 0,25 га; доп. Малая О.Ю., начальник відділу земельних відносин)                                                   

  50. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність гр. Старушу О.Д. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) (смт. Ставище, 0,15 га; доп. Малая О.Ю., начальник відділу земельних відносин)                                                  

  51. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність гр. Тимченку І.М. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) (смт. Ставище, 0,0962 га; доп. Малая О.Ю., начальник відділу земельних відносин)                                                  

  52. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність гр. Яценку В.П. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) (смт. Ставище, 0,15 га; доп. Малая О.Ю., начальник відділу земельних відносин)                                                  

  53. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) та передачу її в користування на умовах оренди гр. Погребешному В.Ф. (село Розкішна, 0,1896 га; доп. Малая О.Ю., начальник відділу земельних відносин)

  54. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки та передачу її у власність гр. Коломійцеві М.П. для ведення товарного сільськогосподарського виробництва (с. Розумниця, 1,3441 га; доп. Малая О.Ю., начальник відділу земельних відносин)

  55. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки та передачу її у власність гр. Киченко Л.М. для ведення товарного сільськогосподарського виробництва (с. Розумниця, 2,1308 га; доп. Малая О.Ю., начальник відділу земельних відносин)

  56. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки та передачу її у спільну сумісну власність гр. Підгорець Т.А.,Корху С.А.,Філіповій Н.А. для ведення товарного сільськогосподарського виробництва (с.Сухий Яр, 2,31 га; доп. Малая О.Ю., начальник відділу земельних відносин)

  57. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в   натурі (на місцевості) гр.гр. Бардару Т.П., Чорній Ю.П., Бардар Л.П. для ведення товарного сільськогосподарського виробництва (с. Сухий Яр, 2,3419 га; доп. Малая О.Ю., начальник відділу земельних відносин)

  58. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Середі І.О. для ведення товарного сільськогосподарського виробництва (с. Іванівка, 3,2044 га; доп. Малая О.Ю., начальник відділу земельних відносин)

  59. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки та передачу у власність гр. Меленівському В.М. для ведення особистого селянського господарства (с.. Брилівка, площа 0,0500 га; доп. Малая О.Ю., начальник відділу земельних відносин)

  60. Про припинення права постійного користування земельною ділянкою,  визнання державного акту таким, що втратив чинність, та надання земельної ділянки у власність (с. Брилівка, 1,0007 га; доп. Малая О.Ю., начальник відділу земельних відносин; доп. Малая О.Ю., начальник відділу земельних відносин)     

  61. Про виділення земельної частки (паю) в натурі (на місцевості) власниці сертифікату на право на земельну частку (пай) Кузьмяк Т.А  (с. Ясенівка, 1,4 га; доп. Малая О.Ю., начальник відділу земельних відносин)

  62. Про виділення земельної частки (паю) в натурі (на місцевості)  власникам  сертифікату на право на земельну частку (пай) Ткач М.М., Ткач Т.І., Мануліц О.І. (за межами с. Іванівка, площа - 3,26 га; доп. Малая О.Ю., начальник відділу земельних відносин)

  63. Різне

 

ІІ.Відділу інформаційної роботи та зв’язків з громадськістю забезпечити висвітлення даного розпорядження на офіційному вебсайті Ставищенської селищної ради. 

 

          

                 Селищний голова                                                                          Леонід ДЖУЖИК

 

ПРОЕКТИ РІШЕНЬ - переглянути


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь