A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ставищенська селищна територіальна громада
Білоцерківський район, Київська область

Про внесення змін до Розпорядження Ставищенського селищного голови  від 05.04.2024 № 104 «Про скликання чергової пʼятдесят другої сесії Ставищенської селищної ради Білоцерківського району Київської області VIII скликання»

Дата: 16.04.2024 11:40
Кількість переглядів: 84

 

Фото без опису

СТАВИЩЕНСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

БІЛОЦЕРКІВСЬКОГО РАЙОНУ

КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

 

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

 

 

від  16 квітня 2024 р.                                Ставище                                               № 119

Про внесення змін до Розпорядження

Ставищенського селищного голови 

від 05.04.2024 104 «Про скликання чергової

пʼятдесят другої сесії Ставищенської селищної ради

Білоцерківського району

Київської області VIII скликання»

 

Відповідно до Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» та Регламенту Ставищенської селищної ради VIIІ скликання внести зміни до Розпорядження Ставищенського селищного голови від 05.04.2024 104 «Про скликання чергової  пʼятдесят другої сесії Ставищенської селищної ради Білоцерківського району Київської області VIII скликання», а саме:

І. Порядок денний 52чергової сесії Ставищенської селищної ради викласти в новій редакції:

  1. Про внесення змін до Програми впорядкування безоплатного та пільгового відпуску лікарських засобів за рецептами лікарів у разі амбулаторного лікування окремих груп населення та за певними категоріями захворювань на 2021 – 2027 роки (в редакції від 23.11.2023) ( доп. Даценко О.І., начальник відділу соціального захисту та соціального забезпечення населення)

  2. Про внесення змін до Ставищенської селищної комплексної програми «Турбота» на 2021 – 2027 роки (в редакції від 21.03.2024) ( доп. Даценко О.І., начальник відділу соціального захисту та соціального забезпечення населення)

  3. Про внесення змін до Програми розвитку та підтримки комунального некомерційного підприємства «Ставищенська лікарня» Ставищенської селищної ради на 2021-2027 роки ( в редакції від 15.02.2024) ( доп. Даценко Т.В., директор КНП «Ставищенська лікарня»)

  4. Про внесення змін до Програми з регулювання земельних, містобудівних  відносин на території Ставищенської селищної  ради на 2021 – 2027 роки ( в редакції від 21.12.2023 ) ( доп. Малая О.Ю., начальник відділу земельних відносин)

  5. Про внесення змін до Програми розвитку житлово-комунального господарства та благоустрою Ставищенської територіальної громади на 2021-2027 роки (в редакції від 23.11.2023) ( доп. Куліджанов В.В., начальник відділу ЖКГ КМ НС та ЦЗ)

  6. Про внесення змін до рішення Ставищенської селищної ради від 21.12.2023 № 3606 «Про бюджет Ставищенської селищної територіальної громади на 2024 рік» із змінами (код бюджету 1056300000)»  (доп. Бандура Л.М., начальник фінансового відділу Ставищенської селищної ради)

  7. Про припинення діяльності структурного підрозділу (медичного ліцею) Розкішнянського навчально-виховного комплексу «заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів – медичний ліцей» Ставищенської селищної ради Білоцерківського району Київської області ( доп. Погребешна І. В., начальник відділу освіти)

  8. Про затвердження протоколу громадських слухань щодо обговорення проєкту рішення Ставищенської селищної ради «Про реорганізацію закладів освіти І-ІІІ ступенів Ставищенської селищної ради шляхом перетворення» ( доп. Погребешна І.В., начальник відділу освіти)

  9. Про реорганізацію закладів освіти І-ІІІ ступенів Ставищенської селищної ради шляхом перетворення ( доп. Погребешна І.В., начальник відділу освіти)

  10. Про погодження доцільності передачі частини нежитлової будівлі (Дитяча школа мистецтв) в оренду та включення до Переліку другого типу майна, що перебуває в оперативному управлінні та на балансі Відділу культури, молоді та спорту Ставищенської селищної ради Білоцерківського району Київської області й підлягає передачі в оренду без проведення аукціону (доп. Василенко-Мейта Ю.В., начальник юридичного відділу)

  11. Про прийняття в комунальну власність свердловин (доп. Василенко-Мейта Ю.В., начальник юридичного відділу)

  12. Про передачу майна комунальної власності Ставищенської селищної  ради  в оперативне  управління відділу культури, молоді та спорту Ставищенської селищної ради Білоцерківського району Київської області (доп. Василенко-Мейта Ю.В., начальник юридичного відділу)

  13. Про дострокове припинення Договору оренди майна, що перебуває в комунальній власності села Розкішна Ставищенського району від 06 січня 2011 року № 3 (доп. Василенко-Мейта Ю.В., начальник юридичного відділу)

  14. Про затвердження містобудівної  документації  «Генеральний план села Сніжки Ставищенської селищної територіальної громади Білоцерківського району Київської області» ( доп. Якубівський С.М., завідувач сектору містобудування та архітектури )

  15. Про розробку проєкту землеустрою щодо встановлення (зміни) меж адміністративно-територіальної одиниці - с. Сніжки Білоцерківського району Київської області ( доп. Малая О.Ю., начальник відділу земельних відносин)

  16. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки комунальної власності (за межами с. Бесідка; доп. Малая О.Ю., начальник відділу земельних відносин)

  17. Про проведення земельних торгів з продажу права оренди земельної ділянки комунальної власності (площа - 0,0060 га, селище Ставище, вул. Цимбала Сергія; доп. Малая О.Ю., начальник відділу земельних відносин)

  18. Про проведення земельних торгів з продажу права оренди земельних ділянок комунальної власності (за межами с. Бесідка; доп. Малая О.Ю., начальник відділу земельних відносин)

  19. Про дострокове  припинення договору оренди землі зі Снігуром О.В. для ведення товарного сільськогосподарського виробництва за ініціативи орендодавця ( площа 19,0606 га, за межами с. Гейсиха; доп. Малая О.Ю., начальник відділу земельних відносин)

  20. Про розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в разі зміни її цільового призначення (сел. Ставище, вул. Паланського, 30а; доп. Малая О.Ю., начальник відділу земельних відносин)

  21. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в користування на умовах оренди для обслуговування нежитлової будівлі по вулиці Ставищанській, 15-ж в селі Сухий Яр Білоцерківського району Київської області ( орієнтовна площа - 0,6500 га; доп. Малая О.Ю., начальник відділу земельних відносин)    

  22. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в користування на умовах оренди для обслуговування нежитлової будівлі по вулиці Ставищанській, 15-з в селі Сухий Яр Білоцерківського району Київської області ( орієнтовна площа - 0,2500 га; доп. Малая О.Ю., начальник відділу земельних відносин)    

  23. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в користування на умовах оренди для обслуговування нежитлової будівлі по вулиці Ставищанській, 15-д в селі Сухий Яр Білоцерківського району Київської області ( орієнтовна площа - 0,6700 га; доп. Малая О.Ю., начальник відділу земельних відносин)    

  24. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в користування на умовах оренди для обслуговування нежитлової будівлі по вулиці Ставищанській, 15-є в селі Сухий Яр Білоцерківського району Київської області ( орієнтовна площа - 0,3900 га; доп. Малая О.Ю., начальник відділу земельних відносин) 

  25. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в користування на умовах оренди для обслуговування нежитлової будівлі по вулиці Ставищанській, 15-г в селі Сухий Яр Білоцерківського району Київської області ( орієнтовна площа - 0,3050 га; доп. Малая О.Ю., начальник відділу земельних відносин)     

  26. Про внесення змін до рішення Ставищенської селищної ради від 21.03.2024 3803 «Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельних ділянок комунальної  власності  ПСП Гейсиське» (доп. Малая О.Ю., начальник відділу земельних відносин)    

  27. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки комунальної власності ПрАТ «ВФ Україна» (площа – 0,0400 га, с. Розкішна; доп. Малая О.Ю., начальник відділу земельних відносин)

  28. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки комунальної власності  ТОВ «Всесвіт» ( площа – 0,1100 га, сел. Ставище, вул. Цимбала Сергія, 57; доп. Малая О.Ю., начальник відділу земельних відносин)

  29. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки комунальної власності  ТОВ «Всесвіт» ( площа – 0,3600 га, сел. Ставище, провул. Парковий, 1; доп. Малая О.Ю., начальник відділу земельних відносин)

  30. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки комунальної власності ТОВ «Агрофірма «Інтерагросервіс» (площа – 0,2656 га, с. Юрківка, вул. Садова, 32; доп. Малая О.Ю., начальник відділу земельних відносин)

  31. Про  передачу земельної ділянки комунальної власності в користування на умовах оренди ТОВ «Інтерагроінвест» ( площа – 8,9631 га, за межами с. Станіславчик; доп. Малая О.Ю., начальник відділу земельних відносин)

  32. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель рекреаційного призначення комунальної власності  та передачу земельної ділянки  в постійне користування Ставищенському житлово-комунальному підприємству ( площа – 5,8705 га, кладовище, с. Гейсиха; доп. Малая О.Ю., начальник відділу земельних відносин)

  33. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель рекреаційного призначення комунальної власності  та передачу земельної ділянки  в постійне користування Ставищенському житлово-комунальному підприємству ( площа – 1,2600 га, кладовище, с. Червоне; доп. Малая О.Ю., начальник відділу земельних відносин)

  34. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки комунальної власності гр. Скибі С.С. ( площа – 24,2569 га, за межами с. Бесідка; доп. Малая О.Ю., начальник відділу земельних відносин)

  35. Про вилучення в гр. Клименко Н.Є. з тимчасового користування земельної ділянки та  надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в користування на умовах оренди для городництва гр. Бурлаці М.І. ( площа – 0,2900 га, в межах с. Станіславчик; доп. Малая О.Ю., начальник відділу земельних відносин)

  36. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в користування на умовах оренди для городництва гр. Сипко Р.М. ( площа – 0,3000 га, в межах с. Антонівка; доп. Малая О.Ю., начальник відділу земельних відносин)

  37. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в користування на умовах оренди гр. Тупчію В.Ю. ( площа – 0,1200 га, с. Торчиця; доп. Малая О.Ю., начальник відділу земельних відносин)

  38. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Омельченко Г.Ю. для ведення особистого селянського господарства (площа – 0,997 га, за межами села Брилівка; доп. Малая О.Ю., начальник відділу земельних відносин)

  39. Про надання дозволу на розробку проєкту  землеустрою щодо відведення земельної ділянки в користування на умовах оренди для індивідуального гаражного будівництва гр. Остренку М.П. ( орієнтовна площа - 0,0050 га,  сел. Ставище, вул Цимбала Сергія, 13-г; доп. Малая О.Ю., начальник відділу земельних відносин)

  40. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд гр. Калініченкові С.Б.( площа – 0,2500 га, с. Розкішна; доп. Малая О.Ю., начальник відділу земельних відносин)

  41. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в   натурі (на місцевості) гр.гр. Ткач Т.І., Ткачу М.М., Мануліц О.І. для ведення товарного сільськогосподарського виробництва ( пай, площа - 3,2596 га,  за межами села Іванівка; доп. Малая О.Ю., начальник відділу земельних відносин)               

  42. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення ідновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Харченко А.О. для ведення товарного сільськогосподарського виробництва (площа - 3,8220 га,  за межами села Винарка; доп. Малая О.Ю., начальник відділу земельних відносин)               

  43. Про виділення земельної частки (паю) в натурі (на місцевості) власникам сертифікату на право на земельну частку (пай) гр.гр. Заїці А.А та гр. Заїці С.О. ( за межами села Станіславчик; доп. Малая О.Ю., начальник відділу земельних відносин)  

  44. Про виділення земельної частки (паю) в натурі (на місцевості) власникам сертифікату на право на земельну частку (пай) гр.гр. Швець Д.В., Швецю М.Я., Швецю С.Я., Кавуну І.І., Швецю Д.С. ( за межами с. Гостра Могила; доп. Малая О.Ю., начальник відділу земельних відносин)

  45. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) та передачу її в користування на умовах оренди                                     гр. Корнієнко Л.І. ( площа - 0,2015 га,  с. Журавлиха; доп. Малая О.Ю., начальник відділу земельних відносин)

  46. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) та передачу її в користування на умовах оренди                            гр. Шалієвському Р.О. ( площа - 0,2500 га,  село Попружна; доп. Малая О.Ю., начальник відділу земельних відносин)

  47. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність гр. Бурлаці П.М. для будівництва і обслуговування житлового будинку,  господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) ( площа – 0,2500 га, с. Брилівка; доп. Малая О.Ю., начальник відділу земельних відносин)

  48. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність гр. Бурлаці Ю. М. для будівництва і обслуговування житлового будинку,  господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) ( площа – 0,2500 га, с. Брилівка, вул. Петрівська, 38А; доп. Малая О.Ю., начальник відділу земельних відносин)

  49. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність гр. Думанському М.І. для будівництва і обслуговування житлового будинку,  господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)  ( площа – 0,2500 га, с. Іванівка; доп. Малая О.Ю., начальник відділу земельних відносин)                                                   

  50.  Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність гр. Захаровій О.В. для будівництва і обслуговування житлового будинку,  господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) ( площа – 0,2500 га, с. Винарівка; доп. Малая О.Ю., начальник відділу земельних відносин)                                                    

  51. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність гр. Квокші Т.С. для будівництва і обслуговування житлового будинку,  господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)  ( площа – 0,2500 га, с. Винарівка; доп. Малая О.Ю., начальник відділу земельних відносин)                                                                                                       

  52. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність гр. Козубенко Г.В. для будівництва і обслуговування житлового будинку,  господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) ( площа – 0,2500 га, с. Брилівка; доп. Малая О.Ю., начальник відділу земельних відносин)                                                                                                        

  53. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність гр. Крупі Ю.В. для будівництва і обслуговування житлового будинку,  господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) ( площа – 0,2500 га, с. Богатирка; доп. Малая О.Ю., начальник відділу земельних відносин)                                                    

  54. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність гр. Мантачу Я.О. для будівництва і обслуговування житлового будинку,  господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)  ( площа – 0,2500 га, с. Розкішна; доп. Малая О.Ю., начальник відділу земельних відносин)                                                                                                     

  55. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність гр. Михайлівському П.П. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)  ( площа – 0,2369 га, с. Розкішна; доп. Малая О.Ю., начальник відділу земельних відносин)                                                                                                       

  56. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність гр. Пекельному С.М. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) ( площа – 0,2500 га, с. Розкішна; доп. Малая О.Ю., начальник відділу земельних відносин)                                                                                                                                                        

  57. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність гр. Скибі О.М. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) ( площа – 0,0325 га, сел. Ставище, вул. Підвальна, 2; доп. Малая О.Ю., начальник відділу земельних відносин)                                                                                                      

  58. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність гр. Сушко О.В. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) ( площа – 0,2500 га, с. Антонівка; доп. Малая О.Ю., начальник відділу земельних відносин)                                                                                                      

  59. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення(відновлення) меж земельної ділянки в натурі(на місцевості) та передачу у власність гр. Стаєнко В.П. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд(присадибна ділянка) ( площа – 0,2500 га, с.Кривець; доп. Малая О.Ю., начальник відділу земельних відносин)                                                                                                     

  60. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення(відновлення) меж земельної ділянки в натурі(на місцевості) та передачу у власність гр. Кузьмінському О.І. для будівництва і обслуговування житлового будинку,господарських будівель і споруд(присадибна ділянка) ( площа – 0,2500 га, с. Іванівка; доп. Малая О.Ю., начальник відділу земельних відносин)                                                                                                     

  61. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення(відновлення) меж земельної ділянки в натурі(на місцевості) та передачу у власність гр. Корнієнку В.Ф. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) ( площа – 0,2500 га, с. Журавлиха; доп. Малая О.Ю., начальник відділу земельних відносин)                                                                                                     

  62. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення(відновлення) меж земельної ділянки в натурі(на місцевості) та передачу у власність гр. Дричакові Б.А. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) (площа - 0,0890 га, селище Ставище,  вул. Дачна, 16; доп. Малая О.Ю., начальник відділу земельних відносин

  63. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення(відновлення) меж земельної ділянки в натурі(на місцевості) та передачу у власність гр. Покотилові М.П. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) (площа - 0,2500 га, с. Розумниця; доп. Малая О.Ю., начальник відділу земельних відносин

  64. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення(відновлення) меж земельної ділянки в натурі(на місцевості) та передачу у власність гр. Пономаренко Р.М. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) ( площа – 0,2481 га, с. Винарівка; доп. Малая О.Ю., начальник відділу земельних відносин)

  65. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення(відновлення) меж земельної ділянки в натурі(на місцевості) та передачу у власність гр. Коваленкові Я.Л. для будівництва і обслуговування житлового будинку,господарських будівель і споруд(присадибна ділянка) ( площа – 0,2333 га, с. Винарівка; доп. Малая О.Ю., начальник відділу земельних відносин)

  66. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення(відновлення) меж земельної ділянки в натурі(на місцевості) та передачу у власність гр. Лисому С.П. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) ( площа – 0,2500 га, с. Бесідка; доп. Малая О.Ю., начальник відділу земельних відносин)

  67. Різне

     

 

            Селищний голова                                                                       Леонід ДЖУЖИК 

 

ПРОЕКТИ РІШЕНЬ - переглянути


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь