Ставищенська селищна територіальна громада
Білоцерківський район, Київська область

ОБГРУНТУВАННЯ ТЕХНІЧНИХ ТА ЯКІСНИХ ХАРАКТЕРИСТИК ПРЕДМЕТА ЗАКУПІВЛІ, РОЗМІРУ БЮДЖЕТНОГО ПРИЗНАЧЕННЯ, ОЧІКУВАНОЇ ВАРТОСТІ ПРЕДМЕТА ЗАКУПІВЛІ

Дата: 08.05.2024 17:32
Кількість переглядів: 117

Фото без опису

ОБГРУНТУВАННЯ ТЕХНІЧНИХ ТА ЯКІСНИХ ХАРАКТЕРИСТИК ПРЕДМЕТА ЗАКУПІВЛІ, РОЗМІРУ БЮДЖЕТНОГО ПРИЗНАЧЕННЯ, ОЧІКУВАНОЇ ВАРТОСТІ ПРЕДМЕТА ЗАКУПІВЛІ

 

Предмет закупівлі: Путівки на оздоровлення та відпочинок дітей-сиріт, дітей позбавлених батьківського піклування, дітей з багатодітних родин, дітей, які потрапили в складні життєві обставини в дитячих закладах оздоровлення та відпочинку Київської області (код за ДК 021:2015: 55240000-4 Послуги центрів і будинків відпочинку).

 

Процедура закупівлі: відкриті торги з особливостями.

Ідентифікатор плану закупівлі: UA-P-2024-05-08-001214-a

Очікувана вартість предмета закупівлі становить: 430000,00 грн. (Чотириста тридцять тисяч гривень 00 копійок).

Закупівля здійснюється відповідно до Програми підтримки сім'ї та забезпечення прав дітей «Щаслива родина - успішна країна» Ставищенської селищної ради на 2021 - 2027 р.р.         

 

 Обов’язкові вимоги до дитячих закладів, запропонованих на торги:

1.  Послуги надаються протягом: червня - серпня 2024 року.

2. Тривалість зміни: 14 календарних днів.

3 Місце надання послуг: дитячі заклади оздоровлення та відпочинку розташовані на території Київській області (з цілодобовим перебуванням).

4.  Учасник надає послуги за путівками Замовнику на всі заїзди за однією ціною.

Кількість послуг, які надаюся за путівками, розподіляються впродовж  червня – серпня 2024 року за погодженням замовника.

5. Заклад повинен належати до дитячих закладів оздоровлення, типи яких визначено у ст. 14 Закону України «Про оздоровлення та відпочинок дітей» від 04.09.2008 № 375-VI, перебувати в Державному реєстрі майнових об’єктів оздоровлення та відпочинку дітей та бути атестованим відповідно до Порядку проведення державної атестації дитячих закладів оздоровлення та відпочинку і присвоєння їм відповідних категорій, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 28 квітня 2009 року № 426.

6. Робота дитячого закладу оздоровлення та відпочинку повинна відповідати вимогам Закону України «Про оздоровлення та відпочинок дітей» від 04.09.2008 № 375-VI, наказу Мінсім’ямолодьспорту від 13.08.2009 № 2881 «Про затвердження Державного соціального стандарту оздоровлення та відпочинку дітей» (зареєстровано в Мін’юсті 10.09.2009 за №854/16870), наказу Міністерства охорони здоров’я України від 19.06.1996 № 172 «Про затвердження Державних санітарних правил розміщення, улаштування та експлуатації оздоровчих закладів» (зареєстровано в Мін’юсті від 24.07.1996 № 378/1403).

7. Кліматичні умови – дитячий заклад оздоровлення та відпочинку повинен знаходитися, в екологічно чистій зоні. Заклад повинен мати спеціально відведену територію, що знаходиться в курортній або заміській зоні. Наявність зелених насаджень на території закладу.

8. Умови проживання – розміщення дітей в капітально зведених спорудах, з поселенням не вище 3-х поверхів, з покімнатним розміщенням (по 2-6 особи в кімнаті), площа на одну дитину не менше 5 м.кв., та інших вимог відповідно до Державних санітарних правил і норм «Улаштування, утримання і організація режиму діяльності дитячих оздоровчих закладів» ДСанПіН 5.5.5.23-99, затверджених постановою Головного державного санітарного лікаря України від 26.04.99 № 23. Кількість ліжко-місць в закладі повинна бути не менша ніж 50% загальної кількості путівок. Кімнати відремонтовані та укомплектовані необхідними меблями (ліжко, шафа, тумбочка), щотижневе забезпечення чистою постільною білизною.

9. Побутові умови – наявність умивальника, туалету та душу. Обов’язкова наявність душових кабін та обладнаних унітазами туалетних кабін відповідно до вимог санітарних норм і правил. Позитивні результати досліджень якості питної води на санітарно-бактеріологічні і санітарно-хімічні показники Цілодобове постачання гарячої та холодної води.

10. Умови харчування – повноцінне збалансоване харчування не менше 5 разів на добу відповідно до меню в приміщенні їдальні. Наявність достатньої кількості побутового інвентарю, кухонного та столового посуду. Можливість організації дієтичного харчування. Меню та калорійність харчування повинні відповідати затвердженим нормам, наявність кваліфікованих поварів.

11. Культурно-естетичне забезпечення – проведення цікавої культурно-масової програми, організація не менше 1-ї екскурсії по відомих пам’ятках архітектури, організація туристичних походів.

12. Наявність приміщення для проведення масових заходів у несприятливу погоду на території закладу оздоровлення та відпочинку.

13. Наявність обладнаних ігрових та спортивних майданчиків – волейбольний майданчик, футбольне поле, тенісні столи, наявність місць для загальної лінійки, майданчика для вогнища тощо. Наявність м’ячів, скакалок, туристичного інвентарю тощо. Організація безкоштовних вечорів відпочинку та дискотек, переглядів кіно та відеофільмів.

14. Медичне забезпечення – наявність обладнаного медпункту з ізолятором, забезпечення кваліфікованим медичним спеціалістом, цілодобове чергування медичного працівника та надання невідкладної медичної допомоги. У разі захворювання дитини - організація її лікування та, за потреби, перевезення до медичного закладу.

15. Укомплектованість професійними кадрами - кваліфікованих спеціалістів, а саме: вихователів, лікарів, інструкторів з фізкультури, організаторів культурно – масової програми, охоронців, кухарів та ін. згідно з Типовими штатними нормами дитячих закладів оздоровлення та відпочинку, затвердженими наказом Мінсім’ямолодьспорту України  від 16.04.09 № 1254

16. Охорона об’єкту – огороджена територія закладу, створення безпечних умов перебування для дітей та охорона  їх особистого майна.

17. Благоустрій території – облаштування території, вивіз сміття, чистка туалетів, прибирання майданчиків біля сміттєзбірників та усієї території закладу.

18. Термін відпочинку  – 14 днів.

          19.  Трансфер: проїзд груп дітей до місць оздоровлення та відпочинку та у зворотному напрямку за рахунок закладу. Учасник у разі виникнення обставин непереборної сили забезпечує негайну евакуацію і відправлення дітей до місця постійного проживання.

20. Повна безпека для життя і здоров'я дітей, дотримання заходів з профілактики травматизму і попередження нещасних випадків. У разі виникнення обставин непереборної сили забезпечити негайну евакуацію та відправлення дітей до місця постійного проживання;

21. Страхування  дітей  під час перебування в дитячому закладі оздоровлення та відпочинку відповідно до законодавства.

22. Дитячий заклад оздоровлення та відпочинку зобов’язаний забезпечити дотримання правил з безпеки життєдіяльності, охорону території  та відпочиваючих, дотримання правил пожежної безпеки.

23. Захист дітей від будь-яких форм експлуатації, насильства з боку педагогічних та інших працівників дитячого закладу, пропаганди релігійних конфесій.

24. Безперешкодне користування дітьми матеріально-технічною, культурно-спортивною, відпочинковою базою дитячого закладу.

25. Добровільний вибір дитиною видів діяльності та дозвілля.

26. Наявність дозвільних документів, а саме – підтвердження створення умови щодо безпеки дітей, в тому числі у разі повітряної тривоги (наявність евакуаційного транспорту, або бомбосховищ, або обладнаних укриттів відповідно до Рекомендацій та планів евакуації дітей) (підтверджується документально).

Особливі умови – замовник залишає за собою право перевірки заявлених можливостей та заходів по організації оздоровлення та відпочинку дітей пільгових категорій з виїздом на місце.

27. Вимоги та відповідні документи, що підтверджують їх відповідність, які повинен надати учасник в складі тендерної пропозиції:

Примірний графік заїздів до дитячого закладу оздоровлення та відпочинку на 2024 рік з зазначення терміну перебування дітей у закладі за підписом уповноваженої посадової особи учасника. Графік заїздів підлягає уточненню під час / після укладання договору про закупівлю

Документальне підтвердження, що в закладі створено умови щодо безпеки дітей, в тому числі у разі повітряної тривоги (наявність евакуаційного транспорту, бомбосховищ, обладнаних укриттів відповідно до Рекомендацій та планів евакуації дітей) (підтверджується документально актом готовності укриття до використання) тощо.

Копія Перспективного примірного меню і умов організації харчування дітей на 2023 рік, розробленого відповідно до вимог постанови Кабінету Міністрів України від 24.03.2021 року № 305, погодженого Держпродспоживслужбою.

План виховної, національно-патріотичної, фізкультурно-спортивної діяльності та організації дозвілля на одну із змін  в 2024 році.

Калькуляцію витрат на перебуванні 1 дитини в  день у закладі (калькуляція вартості ліжко дня: харчування, медичне обслуговування, заробітна   плата з нарахуванням, культмасові заходи, господарські витрати  тощо). Учасник визначає ціни на послуги, які він пропонує поставити за Договором, з урахуванням усіх своїх витрат на доставку, страхування, податків і зборів, що сплачуються або мають бути сплачені, усіх інших витрат. Учасник у складі пропозиції надає гарантійний лист про те, що у випадку зниження вартості ціни пропозиції на аукціоні, учасник протягом 3-х робочих днів з моменту оприлюднення повідомлення про намір укласти договір долучить до пропозиції відкориговані калькуляцію витрат, форму тендерної пропозиції та проект договору;

Копія договору з територіальним лікувально-профілактичним закладом або копію іншого документу, відповідно до якого забезпечується надання дітям невідкладної медичної допомоги, у т.ч. стаціонарної на 2024 рік;

Гарантійний лист про страхування дітей під час перебування дітей на відпочинку у 2024 році.

– Свідоцтво про державну атестацію дитячого закладу оздоровлення та відпочинку, діюче на період надання послуг.

Уразі загострення (погіршення) безпекової ситуації в країні (регіоні) та у разі обґрунтованої необхідності терміни перебування дітей у закладі можуть бути змінені відповідно до рішення Учасника за погодженням замовника, або уразі загострення безпекової ситуації в країні (регіоні) Учасник забезпечує негайну евакуацію дітей до місць проживання, зазначені видатки покриваються за рахунок Учасника, що підтверджується гарантійним листом.

Документи, що підтверджують організацію харчування у закладі оздоровлення та відпочинку з дотриманням вимог чинного законодавства або сертифікат відповідності на систему управління безпечністю харчових продуктів, виданий дитячому закладу оздоровлення та відпочинку стосовно організації або надання послуг харчування.

Фотоматеріали про дитячий заклад оздоровлення та відпочинку, а саме:

-  умови проживання (спальні кімнати);

- побутові умови (санітарні вузли: вбиральні, душові кабіни);

- умови харчування (харчоблок, зала для прийому їжі);

- медичне забезпечення (медпункт, ізолятор);

- дозвілля (гуртки, студії);

- наявність фізкультурно-оздоровчої зони (майданчики для занять спортом: футбольне поле, баскетбольне тощо),

або посилання на сайт закладу, який містить відповідні фото- та/або відеоматеріали.

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь