Ставищенська селищна територіальна громада
Білоцерківський район, Київська область

ЗАСІДАННЯ ПРОФЕСІЙНОЇ СПІЛЬНОТИ ВЧИТЕЛІВ МАТЕМАТИКИ

Дата: 29.05.2024 10:06
Кількість переглядів: 77

Фото без опису   28 травня 2024 року в режимі онлайн на платформі Zoom відбулося засідання професійної спільноти вчителів математики закладів загальної середньої освіти Ставищенської СТГ з теми "Освітні втрати: як учителю їх діагностувати та компенсувати".

У ході обговорення вчителі ознайомилися з форматами виявлення освітніх втрат учнівства на рівні навчального закладу; стратегіями подолання освітніх втрат учнів, можливостями долати освітні втрати у співпраці. Під час зустрічі керівник спільноти Полянська Марина Миколаївна ознайомила учасників з можливостями та особливостями використання  ігрової навчальної платформи Kahoot!, за допомогою якої можна проводити інтерактивні заняття та перевірку знань учнів за допомогою гри.  Крім того, керівник спільноти ознайомила вчителів з безкоштовним курсом підвищення кваліфікації для вчителів математики «Наздоженемо: курс про подолання освітніх втрат з математики». Протягом навчання вчителі математики ознайомляться з форматами виявлення та стратегіями подолання освітніх втрат учнів з математики. Цей курс створено ГС «Освіторія» за підтримки Представництва Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) в Україні та за кошти Глобального партнерства заради освіти (GPE).

Фото без опису    Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь