A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ставищенська селищна територіальна громада
Білоцерківський район, Київська область

Про скликання чергової восьмої сесії Ставищенської селищної ради Білоцерківського району Київської області VIII скликання

Дата: 08.04.2021 17:13
Кількість переглядів: 962

 

Фото без опису

Фото без опису

СТАВИЩЕНСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

БІЛОЦЕРКІВСЬКОГО РАЙОНУ

КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

 

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

 

                                                                                                                     

від 08 квітня 2021 р.                                   Ставище                                                           № 28

                                                       

 

Про скликання чергової восьмої сесії

Ставищенської селищної ради

Білоцерківського району

Київської області VIII скликання

 

Відповідно до Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» та Регламенту Ставищенської селищної ради VIIІ скликання скликати чергову восьму сесію Ставищенської селищної ради Білоцерківського району Київської області VIII скликання 22 квітня 2021 року об 11:00 у приміщенні зали засідань за адресою: смт Ставище, вул. Сергія Цимбала, буд. 35/1 з наступним порядком денним:

  1. Про затвердження Програми  соціально-економічного та культурного розвитку Ставищенської селищної територіальної громади на 2021 рік (доп. Чайка Вікторія Віталіївна, завідувач сектору економіки, сільського господарства, торгівлі та інвестицій Ставищенської селищної ради)
  2. Про затвердження Програми зайнятості населення Ставищенської селищної громади на 2021 - 2025 роки   ( доп. Проценко М.Я., директор Ставищенської РФ КОЦЗ).
  3. Про затвердження Програми з організації оплачуваних громадських  робіт та робіт тимчасового характеру  для  вирішення питань тимчасової зайнятості безробітних у Ставищенській селищній територіальній громаді на 2021-2025 роки ( доп. Проценко М.Я., директор Ставищенської РФ КОЦЗ)
  4. Про затвердження Цільової програми «Тепла оселя» із відшкодування з селищного бюджету відсотків за кредитами, залученими ОСББ, які беруть участь у Програмі підтримки енергомодернізації багатоквартирних будинків «ЕНЕРГОДІМ», ДУ «Фонд енергоефективності» на 2021-2023 роки ( доп. Василюк В.М., головний спеціаліст юридичного відділу Ставищенської селищної ради)
  5. Про затвердження Цільової програми «Тепла оселя» по наданню зі Ставищенського селищного бюджету фінансової підтримки об’єднанням співвласників багатоквартирних будинків, які беруть участь у Програмі підтримки енергомодернізації багатоквартирних будинків «ЕНЕРГОДІМ» ДУ «Фонд енергоефективності» на 2021-2023 роки ( доп. Василюк В.М., головний спеціаліст юридичного відділу Ставищенської селищної ради)
  6. Про внесення змін до рішення Ставищенської селищної ради №3 від 26.11.2020 року «Про затвердження структури та загальної чисельності апарату Ставищенської селищної ради та її виконавчих органів» ( доп. Юхименко Т.В., начальник ЦНАПу)
  7. Про внесення змін до Статуту ЗЗСО «СТАВИЩЕНСЬКИЙ НВК №1» (доп. П?ятнічук Н.П., виконувач обов?язків директора ЗЗСО «Ставищенський НВК №1»).
  8. Про затвердження Положення про Порядок визначення та відшкодування збитків власникам землі та землекористувачам Ставищенської селищної  ради, акту щодо визначення та відшкодування розміру збитків власникам землі та землекористувачам і форми  договору  про добровільне відшкодування збитків ( доп. Мейта-Василенко Ю.В., начальник юридичного відділу )
  9. Про прийняття земельних ділянок державної власності у комунальну власність ( доп. Злиденний С.С., головний спеціаліст відділу земельних відносин Ставищенської селищної ради)
  10. Про надання дозволу на проведення інвентаризації земель сільськогосподарського призначення комунальної власності на території Ставищенської селищної ради ( доп. Нечаєнко І.В., перший заступник селищного голови)
  11. Про дострокове розірвання договору про встановлення особистого строкового сервітуту з ПП «ЕКСПРОМТ» по вул. Цимбала Сергія, 1-а в смт Ставище для розміщення рекламної конструкції та газового модуля          (доп. Злиденний С.С., головний спеціаліст відділу земельних відносин Ставищенської селищної ради)
  12. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки  у власність   гр. Андрусенко О.С. для ведення особистого селянського господарства ( доп. Злиденний С.С., головний спеціаліст відділу земельних відносин Ставищенської селищної ради)
  13. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки  у власність   гр. Балан О.В. для ведення особистого селянського господарства ( доп. Злиденний С.С., головний спеціаліст відділу земельних відносин Ставищенської селищної ради)
  14. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Бурлаці В.Ю. для ведення особистого селянського господарства ( доп. Злиденний С.С., головний спеціаліст відділу земельних відносин Ставищенської селищної ради)
  15. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки та передачу її у власність                        гр. Бедрику П.М. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд ( доп. Злиденний С.С., головний спеціаліст відділу земельних відносин Ставищенської селищної ради)
  16. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки та передачу її у власність                       гр. Бедрику П.М. для ведення особистого селянського господарства ( доп. Злиденний С.С., головний спеціаліст відділу земельних відносин Ставищенської селищної ради)
  17. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки та передачу її у власність                                гр. Вуйко Н.В. для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд ( доп. Злиденний С.С., головний спеціаліст відділу земельних відносин Ставищенської селищної ради)
  18. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки  у власність гр. Вишнівській Г.М. для індивідуального садівництва ( доп. Злиденний С.С., головний спеціаліст відділу земельних відносин Ставищенської селищної ради)
  19. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки  у власність гр. Вишнівській  Г.М. для ведення особистого селянського господарства ( доп. Злиденний С.С., головний спеціаліст відділу земельних відносин Ставищенської селищної ради)
  20. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки  у власність гр. Волинець О.О. для ведення особистого селянського господарства  ( доп. Злиденний С.С., головний спеціаліст відділу земельних відносин Ставищенської селищної ради)
  21. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки  у власність  гр. Гінді О.В. для ведення особистого селянського господарства  ( доп. Злиденний С.С., головний спеціаліст відділу земельних відносин Ставищенської селищної ради)
  22. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Гогунець В.М. для будівництва індивідуального гаража ( доп. Злиденний С.С., головний спеціаліст відділу земельних відносин Ставищенської селищної ради)
  23. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки  у власність  гр. Данєвич Н.А. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд                ( доп. Злиденний С.С., головний спеціаліст відділу земельних відносин Ставищенської селищної ради)
  24. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки  у власність  гр. Данєвич Н.А. для ведення особистого селянського господарства ( доп. Злиденний С.С., головний спеціаліст відділу земельних відносин Ставищенської селищної ради)
  25. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки та передачу її у власність                       гр. Даффе Н.П. для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд ( доп. Злиденний С.С., головний спеціаліст відділу земельних відносин Ставищенської селищної ради)
  26. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки  у власність  гр. Дзюменку І.А. для ведення особистого селянського господарства ( доп. Злиденний С.С., головний спеціаліст відділу земельних відносин Ставищенської селищної ради)
  27. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки  у власність гр. Драч Є.М. для ведення особистого селянського господарства  ( доп. Злиденний С.С., головний спеціаліст відділу земельних відносин Ставищенської селищної ради)
  28. Про надання дозволу на виготовлення  проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки  у власність гр. Жабуровському В.В. для ведення особистого селянського господарства ( доп. Злиденний С.С., головний спеціаліст відділу земельних відносин Ставищенської селищної ради)
  29. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки та передачу її у власність                           гр. Залевській Р.І. для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд та для ведення особистого селянського господарства ( доп. Злиденний С.С., головний спеціаліст відділу земельних відносин Ставищенської селищної ради)
  30. Про надання дозволу на виготовлення  проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки  у власність гр. Захаровій С.О для будівництва та обслуговування житлового будинку господарських будівель і споруд             ( доп. Злиденний С.С., головний спеціаліст відділу земельних відносин Ставищенської селищної ради)
  31. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки  у власність гр. Зленку С.О. для ведення особистого селянського господарства ( доп. Злиденний С.С., головний спеціаліст відділу земельних відносин Ставищенської селищної ради)
  32. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки  у власність   гр. Злиденній Т.П. для ведення особистого селянського господарства ( доп. Злиденний С.С., головний спеціаліст відділу земельних відносин Ставищенської селищної ради)
  33. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки  у власність  гр. Злиденному О.В. для ведення особистого селянського господарства ( доп. Злиденний С.С., головний спеціаліст відділу земельних відносин Ставищенської селищної ради)
  34. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки та передачу її у власність                                    гр. Каїці Т.В. для ведення особистого селянського господарства ( доп. Злиденний С.С., головний спеціаліст відділу земельних відносин Ставищенської селищної ради)
  35. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки та передачу її у власність                       гр. Каїці Т.В. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд ( доп. Злиденний С.С., головний спеціаліст відділу земельних відносин Ставищенської селищної ради)
  36. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки та передачу її у власність                            гр. Каніній О.П. для ведення особистого селянського господарства ( доп. Злиденний С.С., головний спеціаліст відділу земельних відносин Ставищенської селищної ради)
  37. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Козаку Б.В. для ведення особистого селянського господарства ( доп. Злиденний С.С., головний спеціаліст відділу земельних відносин Ставищенської селищної ради)
  38. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки  у власність гр. Корнієнку А.І. для ведення особистого селянського господарства ( доп. Злиденний С.С., головний спеціаліст відділу земельних відносин Ставищенської селищної ради)
  39. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки  у власність гр. Королю І.В. для ведення особистого селянського господарства  ( доп. Злиденний С.С., головний спеціаліст відділу земельних відносин Ставищенської селищної ради)
  40. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки  у власність гр. Кречківській О. В. для ведення особистого селянського господарства ( доп. Злиденний С.С., головний спеціаліст відділу земельних відносин Ставищенської селищної ради)
  41. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки  у власність  гр. Кушніру В.С. для ведення особистого селянського господарства ( доп. Злиденний С.С., головний спеціаліст відділу земельних відносин Ставищенської селищної ради)
  42. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки  у власність гр. Кулик В.В. для ведення особистого селянського господарства ( доп. Злиденний С.С., головний спеціаліст відділу земельних відносин Ставищенської селищної ради)
  43. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення  меж земельної ділянки та передачу її у спільну сумісну власність гр. Кінчому Д.О. та гр. Кінчому В.О. для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд ( доп. Злиденний С.С., головний спеціаліст відділу земельних відносин Ставищенської селищної ради)
  44. Про затвердження  проєкту землеустрою  щодо відведення  земельної ділянки та передачу її у власність гр. Капелістій А.Р. для ведення особистого селянського господарства ( доп. Злиденний С.С., головний спеціаліст відділу земельних відносин Ставищенської селищної ради)
  45. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки та передачу її у власність                        гр. Коберник О.Д. для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд ( доп. Злиденний С.С., головний спеціаліст відділу земельних відносин Ставищенської селищної ради)
  46. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки та передачу її у власність                        гр. Купрієнко Р.Д. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд ( доп. Злиденний С.С., головний спеціаліст відділу земельних відносин Ставищенської селищної ради)
  47. Про надання дозволу на виготовлення  проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки  у власність  гр. Ліснічук Г.В  для ведення особистого селянського господарства ( доп. Злиденний С.С., головний спеціаліст відділу земельних відносин Ставищенської селищної ради)
  48. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки та передачу її у спільну сумісну  власність   гр. Лишавському В.В., гр. Лишавській М.М.,  гр. Лишавському М.В., гр. Лишавському В.В. для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд ( доп. Злиденний С.С., головний спеціаліст відділу земельних відносин Ставищенської селищної ради)
  49. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки  у власність гр. Лисенку В.М. для індивідуального садівництва ( доп. Злиденний С.С., головний спеціаліст відділу земельних відносин Ставищенської селищної ради)
  50. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки  у власність  гр. Лисенку В.М. для ведення особистого селянського господарства ( доп. Злиденний С.С., головний спеціаліст відділу земельних відносин Ставищенської селищної ради)
  51. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки  у власність  гр. Лисенко Т.І. для індивідуального садівництва ( доп. Злиденний С.С., головний спеціаліст відділу земельних відносин Ставищенської селищної ради)
  52. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки та передачу її у власність                          гр. Лисому П.В. для ведення особистого селянського господарства ( доп. Злиденний С.С., головний спеціаліст відділу земельних відносин Ставищенської селищної ради)
  53. Про надання дозволу на виготовлення  проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки  у власність  гр. Логвинову О.В. для ведення особистого селянського господарства ( доп. Злиденний С.С., головний спеціаліст відділу земельних відносин Ставищенської селищної ради)
  54. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Луценко Л.А. для ведення особистого селянського господарства ( доп. Злиденний С.С., головний спеціаліст відділу земельних відносин Ставищенської селищної ради)
  55. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки  у власність  гр. Маковецькому М.С. для ведення особистого селянського господарства  ( доп. Злиденний С.С., головний спеціаліст відділу земельних відносин Ставищенської селищної ради)
  56. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки та передачу її у власність                        гр. Михайлівській М.О. для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд ( доп. Злиденний С.С., головний спеціаліст відділу земельних відносин Ставищенської селищної ради)
  57. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки  у власність  гр. Молчанову В.В. для ведення особистого селянського господарства  ( доп. Злиденний С.С., головний спеціаліст відділу земельних відносин Ставищенської селищної ради)
  58. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки  у власність  гр. Мазуренку Б.О. для ведення особистого селянського господарства  ( доп. Злиденний С.С., головний спеціаліст відділу земельних відносин Ставищенської селищної ради)
  59. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки  у власність  гр. Малімон Т.П  для ведення особистого селянського господарства ( доп. Злиденний С.С., головний спеціаліст відділу земельних відносин Ставищенської селищної ради)
  60. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Малашу А.М. для ведення особистого селянського господарства ( доп. Злиденний С.С., головний спеціаліст відділу земельних відносин Ставищенської селищної ради)
  61. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки  у власність  гр. Малишевій А.О. для ведення особистого селянського господарства ( доп. Злиденний С.С., головний спеціаліст відділу земельних відносин Ставищенської селищної ради)
  62. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення  меж земельної ділянки та передачу її у власність                         гр. Марущак В.К. для ведення особистого селянського господарства (доп. Злиденний С.С., головний спеціаліст відділу земельних відносин Ставищенської селищної ради)
  63. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення  меж земельної ділянки та передачу її у власність  гр. Марущак В.К. для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд господарства (доп. Злиденний С.С., головний спеціаліст відділу земельних відносин Ставищенської селищної ради)
  64. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Мейті О.В. для ведення особистого селянського господарства ( доп. Злиденний С.С., головний спеціаліст відділу земельних відносин Ставищенської селищної ради)
  65. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки та передачу її у власність                          гр. Мейті О.М. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд ( доп. Злиденний С.С., головний спеціаліст відділу земельних відносин Ставищенської селищної ради)
  66. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки та передачу її у власність                               гр. Мейті О.М. для ведення особистого селянського господарства ( доп. Злиденний С.С., головний спеціаліст відділу земельних відносин Ставищенської селищної ради)
  67. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки та передачу її у власність                       гр. Мерзлюку Ф.М. для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд ( доп. Злиденний С.С., головний спеціаліст відділу земельних відносин Ставищенської селищної ради)
  68. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки та передачу її у власність                                гр. Морозу М.А. для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд та ведення особистого селянського господарства ( доп. Злиденний С.С., головний спеціаліст відділу земельних відносин Ставищенської селищної ради)
  69. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки та передачу її у власність                     гр. Нагірняк Є.О. для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд ( доп. Злиденний С.С., головний спеціаліст відділу земельних відносин Ставищенської селищної ради)
  70. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки та передачу її у власність                          гр. Нагаївській І. Я. для ведення особистого селянського господарства (доп. Злиденний С.С., головний спеціаліст відділу земельних відносин Ставищенської селищної ради)
  71. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки та передачу її у власність                               гр. Нечаю І.М. для ведення особистого селянського господарства (доп. Злиденний С.С., головний спеціаліст відділу земельних відносин Ставищенської селищної ради)
  72. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки  у власність  гр. Олійник Р.П. для ведення особистого селянського господарства ( доп. Злиденний С.С., головний спеціаліст відділу земельних відносин Ставищенської селищної ради)
  73. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки та передачу її у власність                            гр. Олійник О.О. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд ( доп. Злиденний С.С., головний спеціаліст відділу земельних відносин Ставищенської селищної ради)
  74. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки та передачу її у власність                         гр. Олійник О.О. для ведення особистого селянського господарства
  75. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки та передачу її у власність                          гр. Олійнику П.А. для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд та для ведення особистого селянського господарства ( доп. Злиденний С.С., головний спеціаліст відділу земельних відносин Ставищенської селищної ради)
  76. Про надання дозволу на проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки  у власність гр. Осіпенко Т.М. для індивідуального садівництва (доп. Злиденний С.С., головний спеціаліст відділу земельних відносин Ставищенської селищної ради)
  77. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки гр. Осадчій І.І. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (доп. Злиденний С.С., головний спеціаліст відділу земельних відносин Ставищенської селищної ради)
  78. Про надання дозволу на проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки  у власність гр. Осадчій І.І. для ведення особистого селянського господарства (доп. Злиденний С.С., головний спеціаліст відділу земельних відносин Ставищенської селищної ради)
  79. Про внесення змін до рішення Ставищенської селищної ради від 12.03.2013 р. № 542 «Про надання дозволу на розробку проектів відведення земельних ділянок для будівництва та обслуговування житлових будинків, господарських будівель і споруд, для ведення особистого селянського господарства» ( Павлівська Н.І.) (доп. Злиденний С.С., головний спеціаліст відділу земельних відносин Ставищенської селищної ради)
  80. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки  у власність гр. Платонову В.М. для ведення особистого селянського господарства (доп. Злиденний С.С., головний спеціаліст відділу земельних відносин Ставищенської селищної ради)
  81. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки  у власність гр. Поліщук М.М. для ведення особистого селянського господарства (доп. Злиденний С.С., головний спеціаліст відділу земельних відносин Ставищенської селищної ради)
  82. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки  у власність  гр. Поліщуку О.П. для ведення особистого селянського господарства ( доп. Злиденний С.С., головний спеціаліст відділу земельних відносин Ставищенської селищної ради)
  83. Про надання дозволу на виготовлення  проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки  у власність гр. Пономаренко Т.Г для індивідуального садівництва  ( доп. Злиденний С.С., головний спеціаліст відділу земельних відносин Ставищенської селищної ради)
  84. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки  у власність гр. Порхуну В.І для ведення особистого селянського господарства ( доп. Злиденний С.С., головний спеціаліст відділу земельних відносин Ставищенської селищної ради)
  85. Про надання дозволу на проєкт землеустрою щодо відведення  земельної ділянки  у власність гр. Порхун Н.Ф. для ведення особистого селянського господарства ( доп. Злиденний С.С., головний спеціаліст відділу земельних відносин Ставищенської селищної ради)
  86. Про надання дозволу на проєкт землеустрою щодо відведення  земельної ділянки  у власність гр. Порхуну С.В. для ведення особистого селянського господарства ( доп. Злиденний С.С., головний спеціаліст відділу земельних відносин Ставищенської селищної ради)
  87. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки  у власність гр. Проценку П.П. для ведення особистого селянського господарства ( доп. Злиденний С.С., головний спеціаліст відділу земельних відносин Ставищенської селищної ради)
  88. Про надання дозволу на проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки  у власність гр. Редьку Р.П. для  індивідуального садівництва (доп. Злиденний С.С., головний спеціаліст відділу земельних відносин Ставищенської селищної ради)
  89. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки  у власність гр. Репеті В.Я. для індивідуального садівництва (доп. Злиденний С.С., головний спеціаліст відділу земельних відносин Ставищенської селищної ради)
  90. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Рибальчуку М.А. для індивідуального садівництва (доп. Злиденний С.С., головний спеціаліст відділу земельних відносин Ставищенської селищної ради)
  91. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки гр. Роженку М.В. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд ( доп. Злиденний С.С., головний спеціаліст відділу земельних відносин Ставищенської селищної ради)
  92. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення  меж земельної ділянки та передачу її у власність                             гр. Рохманюку А.О. для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд ( доп. Злиденний С.С., головний спеціаліст відділу земельних відносин Ставищенської селищної ради)
  93. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення  меж земельної ділянки та передачу її у власність                           гр. Рохманюку А.О. для ведення особистого селянського господарства (доп. Злиденний С.С., головний спеціаліст відділу земельних відносин Ставищенської селищної ради)
  94. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки та передачу її у власність                            гр. Рябокінь О.П. для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (доп. Злиденний С.С., головний спеціаліст відділу земельних відносин Ставищенської селищної ради)
  95. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Славінському В.І. для ведення особистого селянського господарства (доп. Злиденний С.С., головний спеціаліст відділу земельних відносин Ставищенської селищної ради)
  96. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки та передачу її у власність                         гр. Стеценко В.М. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд ( доп. Злиденний С.С., головний спеціаліст відділу земельних відносин Ставищенської селищної ради)
  97. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки та передачу її у власність                               гр. Стеценко В.М. для ведення особистого селянського господарства ( доп. Злиденний С.С., головний спеціаліст відділу земельних відносин Ставищенської селищної ради)
  98. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки  у власність гр. Сухецькому Є.О. для ведення особистого селянського господарства ( доп. Злиденний С.С., головний спеціаліст відділу земельних відносин Ставищенської селищної ради)
  99. Про затвердження технічної документації із  землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки та передачу її у власність                               гр. Татаренко Л.В. для будівництва індивідуального гаража ( доп. Злиденний С.С., головний спеціаліст відділу земельних відносин Ставищенської селищної ради)
  100. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки  у власність гр. Ткаченко А. М.  для ведення особистого селянського господарства ( доп. Злиденний С.С., головний спеціаліст відділу земельних відносин Ставищенської селищної ради)
  101. Про надання дозволу на виготовлення  проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки  у власність гр. Ткаченко А.М для індивідуального садівництва  ( доп. Злиденний С.С., головний спеціаліст відділу земельних відносин Ставищенської селищної ради)
  102. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки  у власність гр. Тарбесу С.Л. для ведення особистого селянського господарства ( доп. Злиденний С.С., головний спеціаліст відділу земельних відносин Ставищенської селищної ради)
  103. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки та передачу її у власність                             гр. Ткачук І.В. для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд ( доп. Злиденний С.С., головний спеціаліст відділу земельних відносин Ставищенської селищної ради)
  104. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки  у власність гр. Цеску С.С. для ведення особистого селянського господарства ( доп. Злиденний С.С., головний спеціаліст відділу земельних відносин Ставищенської селищної ради)
  105. Про внесення змін до рішення Ставищенської селищної ради від 19.02.2021 р. № 232 «Про надання дозволу на виготовлення  проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність                          гр. Цибульському В.А для ведення особистого селянського господарства»           ( доп. Злиденний С.С., головний спеціаліст відділу земельних відносин Ставищенської селищної ради)
  106. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки та передачу її у спільну сумісну  власність гр. Чубенку В.Б., гр. Чайці В.В., гр. Чубенку В.В., гр. Чубенко Н.А. для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд ( доп. Злиденний С.С., головний спеціаліст відділу земельних відносин Ставищенської селищної ради)
  107. Про надання дозволу на проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки  у власність гр. Чайці Б.В. для ведення особистого селянського господарства ( доп. Злиденний С.С., головний спеціаліст відділу земельних відносин Ставищенської селищної ради)
  108. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки  у власність гр. Черепусі Г.С. для ведення особистого селянського господарства ( доп. Злиденний С.С., головний спеціаліст відділу земельних відносин Ставищенської селищної ради)
  109. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки  у власність  гр. Чмируку О.М. для ведення особистого селянського господарства ( доп. Злиденний С.С., головний спеціаліст відділу земельних відносин Ставищенської селищної ради)
  110. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки  у власність  гр. Чудному В.Б. для ведення особистого селянського господарства ( доп. Злиденний С.С., головний спеціаліст відділу земельних відносин Ставищенської селищної ради)
  111. Про надання дозволу на виготовлення   проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки  у власність гр. Шандрук О.В.  для ведення особистого селянського господарства ( доп. Злиденний С.С., головний спеціаліст відділу земельних відносин Ставищенської селищної ради)
  112. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Шевченко Г.С. для ведення особистого селянського господарства ( доп. Злиденний С.С., головний спеціаліст відділу земельних відносин Ставищенської селищної ради)
  113. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки та передачу її у спільну сумісну  власність  гр. Шевченко Г.С., гр. Шевченку Т.С.,  гр. Матвієнко К.В для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд ( доп. Злиденний С.С., головний спеціаліст відділу земельних відносин Ставищенської селищної ради)
  114. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки  у власність гр. Яценку Е.В. для ведення особистого селянського господарства ( доп. Злиденний С.С., головний спеціаліст відділу земельних відносин Ставищенської селищної ради)
  115. Про надання дозволу на проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки  у власність гр. Яценку Е.В. для індивідуального садівництва ( доп. Злиденний С.С., головний спеціаліст відділу земельних відносин Ставищенської селищної ради)
  116. Про укладання договору оренди земельної ділянки з ПрАТ «ДТЕК КИЇВСЬКІ РЕГІОНАЛЬНІ ЕЛЕКТРОМЕРЕЖІ» для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об?єктів передачі електричної енергії на території с. Сніжки Білоцерківського району Київської області ( доп. Василюк В.М., головний спеціаліст юридичного відділу Ставищенської селищної ради)
  117. Про визнання рішення Красилівської сільської ради  № 304 від 18.04.2017 р. таким, що втратило чинність ( доп. Василюк В.М., головний спеціаліст юридичного відділу Ставищенської селищної ради)
  118. Про надання дозволу на розробку технічної документації на встановлення меж земельної ділянки ( паю) як відумерлої спадщини (Антонівка; 3,1 га) (доп. Василюк В.М., головний спеціаліст юридичного відділу Ставищенської селищної ради)
  119. Про надання дозволу на розробку технічної документації на встановлення меж земельної ділянки ( паю) як відумерлої спадщини (Антонівка; 3,2 га) (доп. Василюк В.М., головний спеціаліст юридичного відділу Ставищенської селищної ради)
  120. Про внесення змін до договору оренди землі між Головним управлінням

Держгеокадастру України в Київській області  та ТОВ «ЕКСТРА ТРЕЙД ГРУП» від 10.12.2020 року ( доп. Цимбалюк А.Ю., головний спеціаліст юридичного відділу Ставищенської селищної ради)

  1. Про затвердження Положення про конкурс на посаду керівника закладу загальної середньої освіти, засновником якого є Ставищенська селищна рада Білоцерківського району Київської області
  2. Про звернення депутатів Ставищенської селищної ради VІІІ скликання до Президента України Служби безпеки України, Центральної виборчої комісії щодо виборів на ОВО № 50 та № 87
  3. Різне

 

Селищний голова                                                           Леонід ДЖУЖИК

ПРОЕКТИ РІШЕНЬ 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь