A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ставищенська селищна територіальна громада
Білоцерківський район, Київська область

Новини

Дата: від до Скинути

Вірусний гепатит А!

Вірусний гепатит А!

Згідно повідомлення Державної установи «Київський обласний центр контролю та профілактики хвороб МОЗ України» у смт Рокитне Білоцерківського району Київської області у січні виявлено випадок захворювання дитини (школяра) навірусний гепатит А. Дитина перебуває на стаціонарному лікуванні.  При проведенні епідеміологічного розслідування серед контактних осіб в домашньому осередку хвороби, після медичного та лабораторного обстеження, виявлено ще одну дитину, інфіковану вірусом гепатиту А (вихованця дитячого садка). На підставі даного факту своєчасно проведено санітарно-епідеміологічне розслідування обох випадків, дезінфекцію в осередку інфекційної хвороби. В закладах освіти, які відвідували захворілі діти, проводиться комплекс профілактичних заходів. Також лікарями проведено медичне обстеження  57 контактних осіб  та встановлено за ними постійне медичне спостереження. Серед обстежених контактних осіб наразі інфікованих  вірусом гепатиту А не виявлено.

14:59 30.01.2024

27 січня Ставищенщину відвідав консул Республіки Польща Яцек Ґоцловський

27 січня Ставищенщину відвідав консул Республіки Польща Яцек Ґоцловський

У селищному будинку культури з історичною доповіддю виступив голова Українсько-польського товариства суспільних зв'язків «Трояндовий сад» Віктор Пільгуй, детально ознайомивши всіх присутніх з історичними постатями польського походження, які жили та працювали на території нашого краю у 19 ст. Далі в програмі заходу були православні та польські колядки. До слова було запрошено священнослужителів: капелана Марека Рудзя, римо-католицького священника Івана Пищика, православного священника Віталія Ейсмонта.

16:14 29.01.2024

Всеукраїнської програми ментального здоров'я – ініціативи першої леді Олени Зеленської

Всеукраїнської програми ментального здоров'я – ініціативи першої леді Олени Зеленської

Інтеграція послуги з ментального здоров'я на «первинку» – це комплексне державне рішення, яке вперше реалізується в Україні, у межах Всеукраїнської програми ментального здоров'я – ініціативи першої леді Олени Зеленської.

15:09 22.01.2024

До уваги землевласників та землекористувачів!

До уваги землевласників та землекористувачів!

ПП "Земекспертцентр" повідомляє, що 23 січня 2024 року о 9.00 год. на території Ставищенської селищної територіальної громади (в межах села Сніжки) Білоцерківського району Київської області будуть проведені роботи по встановленню меж земельної ділянки площею 13,3725 га в натурі (на місцевості) та її закріплення межовими знаками Ставищенській селищній раді.

12:34 16.01.2024

Технічне обслуговування внутрішньобудинкових систем газопостачання

Технічне обслуговування внутрішньобудинкових систем газопостачання

Згідно Постанови від 05 грудня 2023 року №2291 «Про затвердження Типового договору на технічне обслуговування внутрішньобудинкових систем газопостачання багатоквартирного будинку та внесення змін до Кодексу газорозподільних систем, 07 грудня 2023 року всі співвласники багатоквартирних будинків Київської області, які не мали існуючих договорів, або не подали заявку на приєднання до колективного договору в особі уповноваженого представника, автоматично приєднались до Типового договору з Київською філією «Газмережі».

10:25 15.01.2024

Повернемо назви – повернемо Крим

Повернемо назви – повернемо Крим

Упродовж останніх трьох століть Кримський півострів зазнав масштабної русифікації та радянізації, що яскраво відображається саме у перейменуванні різних географічних назв.

09:59 15.01.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь