A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ставищенська селищна територіальна громада
Білоцерківський район, Київська область

Новини

ДОСВІД РОБОТИ СТАВИЩЕНСЬКОГО ІРЦ - СЛУХАЧАМ КУРСІВ ПІДВИЩЕННЯ КВАЛІФІКАЦІЇ

  30 квітня 2024 року на базі КНЗ КОР "Київський обласний інститут післядипломної освіти педагогічних кадрів" фахівці КУ "Ставищенський інклюзивно-ресурсний центр", під керівництвом директора установи Чернушенко Віти Вікторівни, за участі фахівців Довгалюк Тетяни Петрівни та Царьонково Жанни Сергівни, провели заняття для слухачів курсів підвищення фахової кваліфікації закладів освіти Київщини з проблеми "Корекційно-розвиткова робота як складова освітнього процесу в умовах інклюзивного навчання", де ділилися досвідом надання корекційно-розвиткових послуг особам з особливими освітніми потребами в умовах інклюзивно-ресурсного центру.

12:03 01.05.2024

ЗАСІДАННЯ ПРОФЕСІЙНОЇ СПІЛЬНОТИ ВЧИТЕЛІВ МИСТЕЦЬКОЇ ОСВІТНЬОЇ ГАЛУЗІ

  30 квітня 2024 року відбулося засідання професійної спільноти вчителів мистецтва закладів загальної середньої освіти Ставищенської селищної територіальної громади. Члени засідання обговорили тему «Спеціальні методи та техніки формувального оцінювання базових знань учнів у компетентнісному навчанні на уроках мистецтва».

09:33 01.05.2024

ЗАСІДАННЯ ПРОФЕСІЙНОЇ СПІЛЬНОТИ ВЧИТЕЛІВ ХІМІЇ

    26.04.2024 року відбулося онлайн-засідання професійної спільноти вчителів хімії закладів загальної середньої освіти Ставищенської СТГ на тему:"Формування ключових компетентностей учнів засобами ужиткового хімічного експерименту".

18:04 26.04.2024

ЗАСІДАННЯ ПРОФЕСІЙНОЇ СПІЛЬНОТИ ВЧИТЕЛІВ ІСТОРІЇ

   24 квітня 2024 року відбулося онлайн-засідання вчителів історичної галузі закладів загальної середньої освіти Ставищенської СТГ. Учителька Розкішнянського закладу освіти Цимбал Марина Павлівна підготувала презентацію  з теми "Гейміфікація на уроках історії", під час якої ознайомила з освітніми платформами, які допоможуть учителю у створенні навчальних ігор та активізують навчальний процес.

12:10 25.04.2024

ЗАСІДАННЯ ПРОФЕСІЙНОЇ СПІЛЬНОТИ ВЧИТЕЛІВ ТЕХНОЛОГІЙ ТА ТРУДОВОГО НАВЧАННЯ

  11 квітня 2024 року в онлайн-форматі відбулося засідання спільноти вчителів технологій та трудового навчання закладів загальної середньої освіти Ставищенської СТГ  з теми «Цифрові ресурси для цікавого уроку".

10:22 12.04.2024

ЗАСІДАННЯ ПРОФЕСІЙНОЇ СПІЛЬНОТИ ПЕДАГОГІЧНИХ ПРАЦІВНИКІВ ЗАКЛАДІВ ДОШКІЛЬНОЇ ОСВІТИ

 10 квітня 2024 року на базі Ставищенського ЗДО "Сонечко" відбулася зустріч учасників професійної спільноти з дошкільної освіти. Під час зустрічі опрацьовано питання щодо особливостей роботи з дітьми, що мають особливі освітні потреби, в умовах закладу дошкільної освіти, формування толерантності в інклюзивних групах та етики спілкування з батьками дітей з ООП.

16:30 10.04.2024

УЧАСТЬ У ЛІДЕРСЬКОМУ КОЛІ "ДІЯЛЬНІСНИЙ ПІДХІД В ОСВІТІ УКРАЇНИ - ВЕКТОРИ ВІДНОВЛЕННЯ І ТРАНСФОРМАЦІЇ

   3 квітня 2024 року на базі КНЗ КОР "Київський обласний інститут післядипломної освіти педагогічних кадрів, за підтримки фонду LEGO Foundation відбувся науково-методичний захід у форматі лідерського колі з теми "Діяльнісний підхід в освіті України сьогодні - вектори відновлення і трансформації ", у якому взяли участь керівники установ і закладів освіти Ставищенської СТГ.

12:43 04.04.2024

ГЕЙМІФІКАЦІЯ В ОСВІТНЬОМУ ПРОЦЕСІ НУШ

  29 березня 2024 року завершилися курси підвищення фахової кваліфікації для педагогічних працівників Ставищенського ліцею № 2 з проблеми «Гейміфікація в освітньому процесі НУШ».

16:54 29.03.2024

ФОРМУВАЛЬНЕ ОЦІНЮВАННЯ В КОНТЕКСТІ МИСТЕЦЬКОЇ ОСВІТНЬОЇ ГАЛУЗІ

   27 березня 2024 року вчителі мистецькоі освітньої галузі долучилися до вебінару "Форми та методи формувального оцінювання в Новій українській школі". Під час вебінару Ковальова Світлана Василівна, доцент кафедри, кандидат педагогічних наук Київського обласного інституту післядипломної освіти, ознайомила вчителів мистецтва з такими темами: «Оцінювання результатів навчальних досягнень учнів на уроках мистецької освітньої галузі в контексті Нового Державного стандарту базової середньої освіти», «Особливості формувального оцінювання результатів навчальних досягнень учнів на уроках мистецтва в Новій українській школі».

12:06 28.03.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь