A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ставищенська селищна територіальна громада
Білоцерківський район, Київська область

Новини

ШТУЧНИЙ ІНТЕЛЕКТ В ОСВІТНІЙ ПРАКТИЦІ ВЧИТЕЛЯ ФІЗИКИ

Штучний інтелект - новітній і цікавий винахід, що може стати у нагоді педагогу під час підготовки та проведення занять. Такій темі була присвячена зустріч з учителями фізики та астрономії закладів освіти Ставищенської громади, яка відбулася 30 листопада у форматі відеоконференції. Своїми думками про переваги та недоліки у використанні штучного інтелекту поділився вчитель фізики Винарівського ЗЗСО l-ll ступенів - ЗДО Геннадій Погорілий.

18:11 30.11.2023

ЗАСІДАННЯ ПРОФЕСІЙНОЇ СПІЛЬНОТИ ВЧИТЕЛІВ ІНФОРМАТИКИ

29 листопада 2023 року в застосунку Meet у форматі відеоконференції відбулося чергове засідання професійної спільноти вчителів інформатичної освітньої галузі закладів освіти Ставищенської селищної територіальної громади.

12:40 30.11.2023

НОВІ МОЖЛИВОСТІ УРОКУ ФІЗИЧНОЇ КУЛЬТУРИ

29 листопада 2023 року для вчителів фізичної культури закладів освіти Ставищенської СТГ проведено навчально-практичне заняття з теми "Нові можливості уроку фізичної культури в НУШ". У ході зустрічі педагоги обговорили організаційно-методичні аспекти щодо проведення І та ІІ етапів фізкультурно-оздоровчого заходу "Учнівська ліга "Здорова Україна" для учнів 5-6 класів. Практичною частиною заходу був майстер-клас із застосування інноваційних підходів до проведення уроку фізичної культури в Новій українській школі. Урок у 5 класі провів учитель фізичної культури Ставищенського ліцею 2 Богдан Стадник.

14:59 29.11.2023

ЗАСІДАННЯ ПРОФЕСІЙНОЇ СПІЛЬНОТИ ВЧИТЕЛІВ ЗАРУБІЖНОЇ ЛІТЕРАТУРИ

28 листопада 2023 року у режимі онлайн було проведено засідання професійної спільноти вчителів зарубіжної літератури закладів освіти Ставищенської СТГ. Керівник спільноти Гуртовенко В.В. ознайомила колег з темою засідання: "Розбудовуємо НУШ разом: зміст та методика вивчення зарубіжної літератури в контексті компетентнісного піходу в 6 класі".

17:20 28.11.2023

ЗАСІДАННЯ ПРОФЕСІЙНОЇ СПІЛЬНОТИ ВЧИТЕЛІВ МИСТЕЦЬКОЇ ОСВІТНЬОЇ ГАЛУЗІ

23 листопада 2023 року на платформі для відеоконференцій Zoom відбулося засідання професійної спільноти вчителів мистецької освітньої галузі закладів освіти Ставищенської селищної територіальної громади.

09:52 24.11.2023

ДІЯЛЬНІСНИЙ ПІДХІД У ПОЧАТКОВІЙ ШКОЛІ В РЕАЛІЯХ СЬОГОДЕННЯ

18 листопада 2023 року  для вчителів початкових класів закладів загальної середньої освіти Ставищенщини день був сповнений позитивних вражень і професійних здобутків під час тренінгу за програмою підвищення кваліфікації "Діяльнісний підхід у початковій школі в реаліях сьогодення" від The LEGO Foundation.

15:18 20.11.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь