A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ставищенська селищна територіальна громада
Білоцерківський район, Київська область

Новини

STEM-ОСВІТА НА УРОКАХ МИСТЕЦТВА

    7 лютого 2024 року на платформі для відеоконференцій Zoom відбулося засідання професійної спільноти вчителів мистецтва закладів освіти Ставищенської селищної територіальної громади. Вчителі обговорили тему «STEM - освіта: актуальні питання, перспективи та шляхи впровадження на уроках мистецтва».

12:02 08.02.2024

ЗАСІДАННЯ ПРОФЕСІЙНОЇ СПІЛЬНОТИ ВЧИТЕЛІВ МАТЕМАТИКИ

    07 лютого 2024 року на платформі для відеоконференцій Zoom відбулося засідання професійної спільноти вчителів математики закладів освіти Ставищенської селищної територіальної громади. Учасники засідання обговорили тему «Використання інструментів формувального оцінювання на уроках математики в 5-6 класах».

18:55 07.02.2024

ІНСТРУКТИВНО-МЕТОДИЧНА НАРАДА ДЛЯ ВЧИТЕЛІВ ФІЗИЧНОЇ КУЛЬТУРИ

   06 лютого 2024 року в Ставищенському ліцеї № 2 відбулася інструктивно-методична нарада для вчителів фізичної культури закладів загальної середньої освіти громади з теми "Організація та проведення ІІ етапу спортивних ігор Всеукраїнських змагань "Пліч-о-пліч" серед учнів різних вікових категорій закладів освіти Ставищенської СТГ".

14:50 06.02.2024

ВСЕУКРАЇНСЬКА КОНФЕРЕНЦІЯ ЩОДО ВИКЛАДАННЯ ГЕОГРАФІЇ В 7 КЛАСІ

   01 лютого 2024 року вчителі географії Ставищенької ТГ долучилися до Всеукраїнської конференції (Модельна навчальна програма авт. Запотоцький С.П. та інші) «НУШ в 7 класі», яка проводилася видавництвом «Генеза».

16:31 01.02.2024

ТЕХНОЛОГІЇ ШТУЧНОГО ІНТЕЛЕКТУ НА УРОКАХ ІНФОРМАТИКИ

    31 січня 2024 року на засіданні професійної спільноти вчителів інформатичної освітньої галузі закладів освіти Ставищенської селищної територіальної громади було розглянуто питання «Активізація навчально-пізнавальної діяльності учнів на основі систем штучного інтелекту при навчанні інформатики».

11:27 01.02.2024

УЧИТЕЛІ ІСТОРІЇ НАВЧАЮТЬСЯ ПІД ЧАС КАНІКУЛ

Протягом зимових канікул учасники професійної спільноти вчителів громадянської та історичної освітньої галузі закладів освіти Ставищенщини брали участь у вебінарах та онлайн-конференціях, що проходили на різних освітнх платформах.

16:08 22.01.2024

ЗАСІДАННЯ ПРОФЕСІЙНОЇ СПІЛЬНОТИ ВЧИТЕЛІВ ГЕОГРАФІЇ

 17 січня 2024 року на платформі для відеоконференцій ZOOM відбулося засідання професійної спільноти вчителів географії закладів загальної середньої освіти Ставищенської територіальної громади. Керівник спільноти Сергій Кравець поділився із колегами матеріалами щодо навчально-методичного забезпечення викладання географії в 6 класі НУШ від видавництва «Генеза» за підручником авторів Т.Гільберг, А.Довганя, В.Совенка.

10:09 19.01.2024

ЗАСІДАННЯ ПРОФЕСІЙНОЇ СПІЛЬНОТИ ВЧИТЕЛІВ ФІЗИКИ

   17 січня 2024 року на платформі Zoom у форматі відеоконференції відбулося засідання професійної спільноти вчителів фізики та астрономії закладів загальної середньої освіти Ставищенської СТГ. Керівник спільноти Інна Нікітенко ознайомила колег з умовами проведення IIl етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з фізики.

11:03 18.01.2024

ЗАСІДАННЯ ПРОФЕСІЙНОЇ СПІЛЬНОТИ ВЧИТЕЛІВ ТЕХНОЛОГІЙ ТА ТРУДОВОГО НАВЧАННЯ

17 січня 2024 року на базі Ставищенського центру професійного розвитку педагогічних працівників (директор Вікторія Гуртовенко) відбулося засідання професійної спільноти вчителів технологій та трудового навчання закладів загальної середньої освіти громади.

16:07 17.01.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь