A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ставищенська селищна територіальна громада
Білоцерківський район, Київська область

Новини

Дата: від до Скинути

ІНФОРМАЦІЙНЕ ПОВІДОМЛЕННЯ                                                                       ПРО ПРОВЕДЕННЯ ГРОМАДСЬКИХ СЛУХАНЬ ЩОДО ЗАТВЕРДЖЕННЯ ОФІЦІЙНОЇ СИМВОЛІКИ СТАВИЩЕНСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ

ІНФОРМАЦІЙНЕ ПОВІДОМЛЕННЯ ПРО ПРОВЕДЕННЯ ГРОМАДСЬКИХ СЛУХАНЬ ЩОДО ЗАТВЕРДЖЕННЯ ОФІЦІЙНОЇ СИМВОЛІКИ СТАВИЩЕНСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ

13 лютого 2022 року об 11 годині у приміщенні Ставищенського будинку культури за адресою: смт Ставище, вул. Цимбала Сергія, 50Б (територія санаторію «Дружба») пройдуть громадські слухання щодо  затвердження офіційної символіки Ставищенської селищної територіальної громади .

12:03 25.01.2022

УЧНІВ 1-11 КЛАСІВ  ВІДПРАВЛЯЮТЬ НА ДИСТАНЦІЙНЕ НАВЧАННЯ

УЧНІВ 1-11 КЛАСІВ  ВІДПРАВЛЯЮТЬ НА ДИСТАНЦІЙНЕ НАВЧАННЯ

Відповідно до рішення комісії з питань ТЕБ та НС Ставищенської селищної ради  від 24.01.2022р. (протокол №22), у зв'язку із стрімким збільшенням захворюваності на COVID-19,  навчальні заклади громади переходять на дистанційну форму навчання з 25.01. по 04.02.2022р. (включно).

16:45 24.01.2022

22 січня Україна відзначає День Соборності!

22 січня Україна відзначає День Соборності!

       22 січня Україна відзначає День Соборності.Цей день ознаменований двома значними подіями в історії України: проголошенням Незалежності Української Народної Республіки, 22 січня 1918 року й Акту Злуки українських земель, 22 січня 1919, що об'єднав УНР та ЗУНР в одну державу. Роки радянського поневолення не загасили віру Українців у повернення власної державності. Визвольна боротьба зрештою увінчалася відновленням незалежності України в 1991. Та сьогодні Україна продовжує свою боротьбу за незалежність та соборність. Через сторіччя після проголошення Акта Злуки соборність залишається одним з ключових національних завдань. Віримо і мріємо, що «живий ланцюг» до Дня Соборності скоро поєднає усю, вільну та неподільну, і звільнену від окупантів Україну - від Ужгорода до Донецька, від Севастополя до Чернігова. В єдності українського народу є його незламна сила, побороти яку не здатен жоден ворог. З Днем Соборності, дорогі українці!

11:41 21.01.2022

ЗА ДОБРУ СПРАВУ - ШАНА Й ДЯКА!

ЗА ДОБРУ СПРАВУ - ШАНА Й ДЯКА!

Сьогодні до Ставищенського селищного будинку культури завітали керівники установ, підприємств, агроформувань, які працюють на території нашої громади. А мета зустрічі, ініціатором якої була селищна рада, приємна та почесна - подякувати незмінним благодійникам, спонсорам, які не стоять осторонь соціально-економічного розвитку Ставищенської громади, мають активну громадську позицію та надають суттєву фінансову підримку.

11:11 20.01.2022

У СЕЛИЩІ ВІДЗНАЧИЛИ ВОДОХРЕЩЕ

У СЕЛИЩІ ВІДЗНАЧИЛИ ВОДОХРЕЩЕ

9 січня християни традиційно відзначають релігійне свято Водохреще. З ним пов'язують хрещення в річці Йордані Ісуса Христа. Вважається, що вода у цей день набуває неабияких цілющих властивостей.

11:05 20.01.2022

Зміни до Порядку повідомлення про прийняття працівника на роботу

Зміни до Порядку повідомлення про прийняття працівника на роботу

Білоцерківська ДПІ ГУ ДПС у Київській області повідомляє, що відповідно до змін у постанові КМУ від 17.06.2015 № 413 повідомлення має назву: «Повідомлення про прийняття працівника на роботу/укладення гіг-контракту».

11:02 17.01.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь