Ставищенська селищна територіальна громада
Білоцерківський район, Київська область

Новини

Дата: від до Скинути

У КРЕМЕНЧУЦІ З РОБОЧИМ ВІЗИТОМ

У КРЕМЕНЧУЦІ З РОБОЧИМ ВІЗИТОМ

16 квітня Ставищенський селищний голова Леонід Джужик спільно з начальником Ставищенського ЖКП Віктором Гарликівським із робочим візитом відвідали Кременчуцький завод комунальної техніки, де провели огляд великовантажної сміттєзбиральної техніки. Ставищенська ОТГ планує здійснити закупівлю двох сміттєвозів для збору та вивезення твердих побутових відходів у населених пунктах громади. Придбання такої техніки — це не лише можливість для цивілізованої утилізації побутових відходів, а й турбота про довкілля й екологію нашої громади.

19:08 16.04.2021

Засідання комісії з житлових питань при виконавчому комітеті Ставищенської селищної ради

Засідання комісії з житлових питань при виконавчому комітеті Ставищенської селищної ради

Під головуванням заступника селищного голови Сергія Потієвського відбулося засідання комісії з житлових питань при виконавчому комітеті Ставищенської селищної ради. На засіданні комісії розглядалися питання про поновлення громадян на пільговий квартирний облік, про взяття на пільговий квартирний облік дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, про взяття громадян на квартирний облік при виконавчому комітеті Ставищенської селищної ради та інше. За результатами розгляду питань порядку денного комісією прийнятті відповідні рішення.

10:53 14.04.2021

Зміни в організації виплати і доставки пенсій та грошової допомоги

Зміни в організації виплати і доставки пенсій та грошової допомоги

Кабінетом Міністрів України 29 березня 2021 року прийнято постанову № 277 „Про додаткові заходи щодо організації виплати і доставки пенсій та грошової допомоги за місцем фактичного проживання одержувачів у межах України”.  Відповідно до постанови, до 1 вересня 2021 року Пенсійний фонд України проведе перший конкурс для відбору організацій, які здійснюватимуть виплату і доставку пенсій та грошової допомоги за місцем фактичного проживання одержувачів у межах України. До його проведення виплату і доставку пенсій здійснюватиме АТ „Укрпошта”.  

14:38 12.04.2021

Реєстрація колективних договорів

Реєстрація колективних договорів

Колективний договір - це нормативно-правовий договір, що укладається на виробничому рівні між роботодавцем і найманими працівниками з метою регулювання виробничих, трудових і соціально-економічних відносин та узгодження інтересів суб'єктів соціального партнерства.

14:28 12.04.2021

Засідання постійної комісії з питань  регулювання земельних відносин, агропромислового комплексу, архітектури, будівництва та охорони навколишнього середовища

Засідання постійної комісії з питань регулювання земельних відносин, агропромислового комплексу, архітектури, будівництва та охорони навколишнього середовища

09.04.21 відбулось засідання постійної комісії з питань регулювання земельних відносин, агропромислового комплексу, архітектури, будівництва та охорони навколишнього середовища з підготовки 8-ї чергової сесії восьмого скликання.

12:13 12.04.2021

Засідання комісії з питань надання матеріальної допомоги

Засідання комісії з питань надання матеріальної допомоги

9 квітня 2021 року відбулось засідання комісії з питань надання матеріальної допомоги окремим категоріям громадян за рахунок коштів місцевого бюджету при виконавчому комітеті Ставищенської селищної ради.

11:51 09.04.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь