Ставищенська селищна територіальна громада
Білоцерківський район, Київська область

Новини

Дата: від до Скинути

ОСТАННІЙ ДЗВОНИК ПРОЛУНАВ У ШКОЛАХ  СТАВИЩЕНСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ  ГРОМАДИ

ОСТАННІЙ ДЗВОНИК ПРОЛУНАВ У ШКОЛАХ СТАВИЩЕНСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ

Найбільше свято навчального року – свято останнього дзвоника зібрало учнів, вчителів та батьків біля  шкіл Ставищенської громади, щоб підвести підсумки навчального року, вручити та отримати заслужені нагороди, поділитися планами на відпочинок та на майбутнє життя.

11:23 31.05.2021

Як отримати субсидію за новими правилами?

Як отримати субсидію за новими правилами?

Відділ соціального захисту та соціального забезпечення населення Ставищенської селищної ради Білоцерківського району Київської області надає інформаційні матеріали щодо нового порядку призначення і нарахування субсидій на житлово-комунальні послуги (згідно розробки ТОВ «Агентство стратегічних рішень «Ші Стретеджіс» спільно з фахівцями Міністерства соціальної політики України в рамках Проекту Мінсоцполітики за підтримки Світового банку «Модернізація системи соціальної підтримки населення України»): 

19:37 27.05.2021

Засідання постійної комісії

Засідання постійної комісії

На засіданні Постійної комісії з питань регулювання земельних відносин, агропромислового комплексу, архітектури, будівництва та охорони навколишнього середовища з підготовки 9-ї чергової сесії восьмого скликання розглянули питання затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок та передачу їх у власність, надання дозволів на виготовлення проєктів землеустрою та затвердження проєктів землеустрою щодо відведення земельної ділянки та ін. Загалом розглянули 94 питання.

15:54 25.05.2021

ПІДСУМКИ ДИСТАНЦІЙНОГО КОНКУРСУ «РАНКОВА ЗІРКА»

ПІДСУМКИ ДИСТАНЦІЙНОГО КОНКУРСУ «РАНКОВА ЗІРКА»

З 6 по 20 квітня 2021 року у Ставищенській громаді дистанційно провели дитячий конкурс "Ранкова зірка".Конкурс відбувся за підтримки депутата Київської обласної ради та Ставищенського селищного голови. Цього року участь у мистецькому заході взяли 158 учасників.

20:22 21.05.2021

19 травня - Всесвітній день сімейного лікаря

19 травня - Всесвітній день сімейного лікаря

Наразi, у не простий час карантину і боротьби з коронавірусною інфекцією роль сімейного лікаря важко переоцінити. Сімейні лікарі залишаються поруч з українцями під час боротьби з COVID-19. Вони тримають зв’язок зі своїми пацієнтами, відповідають на численні питання, розвіюють побоювання, допомагають пройти випробування коронавірусом тим, хто потребує особливої турботи та уваги.

19:27 19.05.2021

Засідання постійної комісії

Засідання постійної комісії

19 травня 2021 року провели засідання постійної комісії з питань Регламенту, депутатської діяльності, законності, правопорядку та запобігання корупції з підготовки 9 -ї чергової сесії восьмого скликання Ставищенської селищної ради Білоцерківського району.

15:42 19.05.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь