A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ставищенська селищна територіальна громада
Білоцерківський район, Київська область

Новини

Дата: від до Скинути

СОЦІАЛЬНА КАМПАНІЯ  для внутрішньо-переміщених осіб, роботодавців та працівників

СОЦІАЛЬНА КАМПАНІЯ для внутрішньо-переміщених осіб, роботодавців та працівників

З початку повномасштабного вторгнення Росії на території України тисячі підприємців були змушені перемістити свою діяльність у більш безпечні регіони нашої країни, а сотні тисяч українців втратили роботу та вимушено покинули свої домівки. Економіка України має працювати – для підтримки армії та наближення нашої Перемоги. 

16:07 27.06.2022

На території Ставищенської громади змінено умови продажу алкогольних напоїв

На території Ставищенської громади змінено умови продажу алкогольних напоїв

Починаючи з 28 червня 2022 року у торгівельних (мережах) магазинах та закладах громадського харчування на території Ставищенської селищної територіальної громади дозволено реалізацію алкогольних напоїв та речовин, вироблених на спиртовій основі, за наступних умов:

15:14 27.06.2022

Водно-нітратна метгемоглобінемія - небезпека для немовлят!     

Водно-нітратна метгемоглобінемія - небезпека для немовлят!     

Водно-нітратна метгемоглобінемія – захворювання, яке характеризується підвищеним рівнем метгемоглобіну в крові. Метгемоглобін – це  одна із форм окисленого гемоглобіну, що не здатний вступати в зворотну реакцію з киснем і переносити його до всіх органів організму людини.  Цей стан сприяє розвитку прогресуючої гіпоксії в тканинах організму людини, особливо дітей. У немовлят та дітей першого року життя спостерігається дефіцит ферментів, які перетворюють метгемоглобін, що призводить до його накопичення. Саме тому, чим менша дитина, то тяжче перебігає хвороба. Якщо кількість метгемоглобіну перевищує 50% від загальної кількості гемоглобіну, організм може загинути від гіпоксії центральної нервової системи.

08:54 13.06.2022

Ставищенський відділ ЦМУ ДМС у м. Києві та Київській області продовжує надавати адміністративні послуги населенню в умовах воєнного стану

Ставищенський відділ ЦМУ ДМС у м. Києві та Київській області продовжує надавати адміністративні послуги населенню в умовах воєнного стану

Підрозділ надає адміністративні послуги з оформлення та видачі паспорта громадянина України у формі ID-картки, паспорта громадянина України для виїзду за кордон, вклеювання до паспорта громадянина України у формі книжечки фотокартки у зв’язку з досягненням 25- та 45-річного віку, оформлення документів про набуття/прийняття громадянства України, оформлення документів для надання дозволу на виїзд на постійне проживання за кордон.

15:41 03.06.2022

Виплати з державного бюджету разової грошової допомоги ветеранам війни та жертвам нацистських переслідувань

Виплати з державного бюджету разової грошової допомоги ветеранам війни та жертвам нацистських переслідувань

Урядом затверджено постанову Кабінету Міністрів України від 07.05.2022 №540 «Деякі питання виплати у 2022 році разової грошової допомоги, передбаченої Законами України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту» і «Про жертви нацистських переслідувань», яка передбачає порядок виплати з державного бюджету разової грошової допомоги ветеранам війни та жертвам нацистських переслідувань.

15:20 27.05.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь